Cine a părăsit ”Puterea Dragostei”. Anunțul făcut de moderatoarea emisiunii

26.10.2020, 10:00
Cine a părăsit ”Puterea Dragostei”. Anunțul făcut de moderatoarea emisiunii
Cine a părăsit ”Puterea Dragostei”. Anunțul făcut de moderatoarea emisiunii

Cristina Mihaela Dorobanțu, moderatoarea show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, a anunțat cine este concurentul care părăsește competiția filmată în Turcia și transmisă de postul de televiziune Kanal D.

În urma voturilor exprimate de concurenți, Andreea și Ayan s-au aflat în pericol de eliminare. Ayan ar fi trebuit să părăsească emisiunea ”Puterea Dragostei”, însă Cutia Pandorei a dat totul peste cap. Moderatoarea show-ului matrimonial, Cristina Mihaela Dorobanțu, a anunțat că Dani este cel care va pleca acasă.

“Dragi concurenți, analizând comportamentul vostru din ultima perioadă, în cadrul competiției, am observat că s-au format anumite coaliții și s-au pus la punct diverse strategii. Datorită acestui fapt am decis ca în această seară să plece acasă concurentul care se află pe ultimul loc în clasamentul telespectatorilor, cu excepția lui Codruț, care încă nu a avut parte de votul publicului. Prin urmare, concurentul care va pleca în această seară este Dani”, a spus Cristina Mihaela Dorobanțu, potrivit kanald.ro.

Cine a câștigat cecul de 1.500 de euro la ”Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu a dezvăluit în gală că, în casa fetelor de la ”Puterea Dragostei”, favorita săptămânii este Alexandra, în timp ce la băieți, favoritul este Marinescu.

Ulterior, concurenții au ales pe cine să protejeze, astfel că Rareș și Andrada nu au putut fi nominalizați pentru a fi eliminați din competiție.

În această săptămână, Alexandra a câștigat cecul în valoare de 1.500 de euro, ea fiind favorita săptămânii la ”Puterea Dragostei”.

Cristina Mihaela Dorobanțu recunoaște că concurenții îi pun răbdarea la încercare

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”, a mărturisit, pentru okmagazine.ro, că de multe ori concurenții de la emisiune îi pun răbdarea la încercare.

Aceasta a explicat că a învâțat să fie calmă pentru a reuși să-i tempereze și pe concurenți.

”Avem concurenți cu caractere foarte puternice și nu e ușor să le faci față mereu, răbdarea mi-e pusă de foarte multe ori la încercare. Mă mai pierd și eu cu firea, căci apar tot felul de situații, de conflicte. Am învățat, în timp, că trebuie să mă temperez pe mine ca să reușesc să-i calmez și pe ei.  Acesta cred că este secretul meu, încerc întotdeauna să-mi păstrez calmul. Sper ca la finalul competiției să devin un om mult mai puternic și să fiu mai bună din punct de vedere profesional. Nu vreau să mă pripesc, dar cred că și peste zece ani voi spune că Puterea Dragostei va fi fost provocarea vieții mele”, a afirmat vedeta.

 

citește și...