Cine a părăsit competiția ”Puterea Dragostei”. Eliminare neașteptată

07.12.2020, 09:55
Cine a părăsit competiția ”Puterea Dragostei”. Eliminare neașteptată
Cine a părăsit competiția ”Puterea Dragostei”. Eliminare neașteptată

Un nou concurent a fost eliminat de la competiția ”Puterea Dragostei”, filmată în Turcia și transmisă de postul de televiziune Kanal D.

În gala de duminică a show-ului matrimonail ”Puterea Dragostei”, doi concurenți au fost scoși în față pentru eliminarea din concurs. Este vorba despre Rareș și Maria. Cel care a fost eliminat din competiție a fost Rareș. Dacă moderatoarea emisiunii, Cristina Mihaela Dorobanțu a afirmat că nu se aștepta ca Rareș să fie în această situație, concurentul a mărturisit că se aștepta. “Mă așteptam să fiu aici. Încă de dimineață, când m-am trezit, i-am spus lui Marinescu”, a spus Rareș, potrivit kanald.ro. Mariana și Mădălina au plâns când au aflat că Rareș va părăsi competiția. Mariana se aștepta ca Rareș să fie nominalizat pentru eliminare, ea spunând că fetele vor să vadă cum va reacționa. “Mă așteptam. Vor să vadă ce o să fac eu. Probabil se așteaptă ca eu să plec acasă cu el”, a spus Mariana.


Favorita săptămânii a fost desemnată Alexandra Cărare, concurenta primind cecul în valoare de 1.500 de euro.

”Puterea Dragostei”, la al treilea sezon

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie. Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial. Emisiunea ”Puterea Dragostei” poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până duminică, de la orele 11.00 și de la 17.00 și în weekend de la orele 16:00 și de 19:00, la postul de televiziune Kanal D.

Prezentatoarea show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei” a mărturisit de curând că este foarte concentrată pe cariera sa profesională și petrece foarte multe ore la filmările pentru emisiune.

”Viața mea este plină! Filmăm foarte multe ore la “Puterea dragostei”, iar în zilele în care avem un mic “respiro”, în weekenduri, vin acasă, să-mi văd familia și prietenii. Timpul trece rapid, așa că imediat revin la muncă, cu drag, pe platourile de filmare. Nu prea am timp să mă răsfăț în timpul săptămânii. Petrec foarte multe ore la filmări, dar atunci când revin în România am program standard de îngrijire… din cap până-n picioare. Abia apoi, când termin toate acestea, îmi încep ziua”, a declarat ea.

citește și...