Cine a părăsit casa ‘Puterea Dragostei’ și ce concurenți au fost aleși favoriții săptămânii

10.01.2021, 20:40
Cine a părăsit casa 'Puterea Dragostei' și ce concurenți au fost aleși favoriții săptămânii
Cine a părăsit casa 'Puterea Dragostei' și ce concurenți au fost aleși favoriți

Gala de duminică, 10 ianuarie, a emisiunii ‘Puterea Dragostei’ a adus din nou tensiuni între concurenți. 

Săptămâna s-a încheiat tot într-o atmosferă conflictuală! Cristian Marinescu s-a certat iar cu Nicos și cu Cristian Comănici. Concurenții au ajuns să își spună cuvinte grele și chiar s-au amenințat reciproc.

Marinescu și Cristian Comănici, acuzații dure

Tot în gala de duminică, Andrada a intervenit telefonic în emisiune și a avut o discuție aprinsă cu Aya. Blondina a acuzat-o de faptul că a împiedicat-o să se apropie de Marinescu cu câteva luni în urmă. În schimb, Andrada a luat foc și a încercat să se apere.

Nici Marinescu nu s-a lăsat mai prejos și îi provoacă iar pe Cristian Comănici și Nicos. După un schimb dur de replici acide între cei trei, Nicos a părăsit furios platoul emisiunii ‘Puterea dragostei’.

La finalul acestei săptămâni, lupta pentru titlul de ‘Favorit al săptămânii’ s-a dat în casa fetelor între Alexandra, Maria și Mădălina, iar în casa băieților între Nicos, Marinescu și Cristian Comănici.

Alexandru a părăsit casa ‘Puterea Dragostei’

Prezentatoarea emisiunii a anunțat că Alexandra și Marinescu au fost cei mai votați din casă, astfel că lupta pentru cecul în valoare de 1500 de euro s-a dus din nou între cei doi concurenți.

În pericol de eliminare au fost Maria și Alexandru. Fostul iubit al Andradei a solicitat plecarea temporară din show pentru rezolvarea unor probleme în România. Drept urmare, el a fost cel care a părăsit emisiunea în gala de duminică, în vreme ce Maria s-a salvat datorită lui de la eliminare.

De asemenea, Favoritul săptămânii și liderul suprem al casei a ieșit tot Alexandra, spre dezamăgirea lui Cristian Marinescu.

citește și...