Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea de la ”Puterea Dragostei”, dă detalii despre viața sa sentimentală. De ce s-a despărțit de iubit

20.10.2020, 10:44
Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea de la ”Puterea Dragostei”, dă detalii despre viața sa sentimentală. De ce s-a despărțit de iubit
Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea de la ”Puterea Dragostei”, dă detalii despre viața sa sentimentală. De ce s-a despărțit de iubit

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea de la emisiunea ”Puterea Dragostei”, a făcut dezvăluiri despre viața sa sentimentală.

Prezentatoarea show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, a acordat un interviu pentru click.ro, în cadrul căruia a oferit detalii despre viața sa sentimentală. Aceasta a explicat, printre altele, de ce s-a separat de iubitul său.

”Sufletește sunt bine! Nu, nu m-am împăcat cu fostul meu partener de viață. Noi am rămas în relații bune, decente, ca doi oameni civilizați, dar fiecare e pe drumul lui. Mă simt iubită în fiecare zi de persoanele care mă înconjoară pentru că și eu, la rândul meu, ofer foarte multă iubire”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu.

”Nu am regrete, pentru că ele există atunci când lucrurile nu merg așa cum trebuie între mine și persoana de lângă mine. Lucrurile între noi au mers bine până în momentul despărțirii, când am decis să ne spunem “rămas bun” cu maturitate. În momentul de față sunt mult mai liniștită, pentru că mă pot dedica total proiectului “Puterea dragostei”.

Învăț în continuare, sunt implicată sută la sută în acest show și, dacă va fi, în viitor, dacă o să am parte și de dragoste, înseamnă că sunt chiar foarte norocoasă. Trăiesc cu bucurie fiecare clipă și mă bucur enorm că am susținerea publicului și a colegilor mei, o echipă extraordinară”, a adăugat vedea.

Cristina Mihaela Dorobanțu petrece foarte multe ore la filmările pentru emisiune

Prezentatoarea show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei” a mărturisit că este foarte concentrată pe cariera sa profesională și petrece foarte multe ore la filmările pentru emisiune.

”Viața mea este plină! Filmăm foarte multe ore la “Puterea dragostei”, iar în zilele în care avem un mic “respiro”, în weekenduri, vin acasă, să-mi văd familia și prietenii. Timpul trece rapid, așa că imediat revin la muncă, cu drag, pe platourile de filmare. Nu prea am timp să mă răsfăț în timpul săptămânii. Petrec foarte multe ore la filmări, dar atunci când revin în România am program standard de îngrijire… din cap până-n picioare. Abia apoi, când termin toate acestea, îmi încep ziua”, a declarat ea.

Vedeta a explicat și care a fost momentul ei preferat din emisiunea pe care o moderează la Kanal D.

”Toate cuplurile îmi sunt dragi, nu se pune problema să am “simpatii” aparte. Însă, dacă ar fi să mă refer la momentul preferat de până acum din cadrul “Puterea dragostei”, cred că îl voi menționa pe cel în care s-a format primul cuplu, George și Mona, în cazul căruia am simțit că există dragoste adevărată, deși acum nu mai sunt împreună. M-am bucurat enorm că, încă de la începutul sezonului, am putut vedea scântei ale iubirii adevărate”, a afirmat Cristina Mihaela Dorobanțu.

citește și...