Cine a fost primul soț al Cătălinei Isopescu! Au împreună un băiat

09.04.2021, 10:11
Cine a fost primul soț al Cătălinei Isopescu! Au împreună un băiat
Cine a fost primul soț al Cătălinei Isopescu! Au împreună un băiat

Cătălina Isopescu a murit! Fiica regretatului prezentator s-a stins din viață la doar 49 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Cătălina a fost celebră la începutul anilor ’90, însă de ani buni prefera să nu mai apară în lumina reflectoarelor. 

Anunțul morții Cătălinei Isopescu a fost dat de soțul său, Oltin Hurezeanu, fost concurent la Exatlon în urmă cu doi ani, dar și primul român care a câștigat emisiunea „Vrei să fii miliardar?”

Cine este tatăl fiului Cătălinei Isopescu

Cătălina Isopescu și Oltin Hurezeanu trăiau o frumoasă poveste de iubire, însă puțini știu cine a fost primul soț al fiicei lui Emanuel Isopescu.

Înainte de a se cupla cu Oltin Hurezeanu, Cătălina a fost măritată cu un fotograf german, pe nume Thomas. Din căsnicia lor a rezultat un băiat, Arthur. Cei doi s-au judecat ani buni la Judecătoria Sectorului 1 pentru paternitatea fiului lor.

În cele din urmă, Cătălina și primul soț au ajuns la un comun acord, cel mai probabil de dragul băiatului pe care îl au împreună.

Al doilea soț, sfâșiat de durere

Oltin Hurezeanu, cel de-al doilea soț al Cătălinei, este sfâșiat de durere. ‘Nu mai e nicio rază de soare de când a plecat’, a scris el pe Facebook.

Jurnalista Irina Ionescu Homoriceanu a transmis și ea un mesaj de regret: ‘Cătălina avea o eleganță princiară, călca pe nori, gestul mâinii, postura corpului erau coborâte din cer. Avea forță în exprimare, dar tandrețe în gest. Ea era acel model ce făcea din haina pe care o purta o artă. M-a izbit ca un baros vestea morții ei, iar lacrimile curg fără să le pot opri’, a scris Irina Ionescu Homoriceanu.

citește și...