Cine a fost primul iubit al lui Teo Trandafir. ”Din cauza asta eu nu am putut să iert comunismul niciodată”

28.12.2020, 16:34
Cine a fost primul iubit al lui Teo Trandafir. ”Din cauza asta eu nu am putut să iert comunismul niciodată”
Cine a fost primul iubit al lui Teo Trandafir. ”Din cauza asta eu nu am putut să iert comunismul niciodată”

Teo Trandafir a făcut dezvăluiri despre primul său iubit. Acesta a fost un american pe nume Dave.

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir a dezvăluit că primul său iubit a fost Dave, un profesor american. Povestea lor de dragoste s-a derulat chiar înainte de Revoluția din 1989.

”Aveam 22 de ani, era prima mea iubire. Bărbatul respectiv era american și era înainte de Revoluție. Ne urmăreau peste tot, ne-au spart casa. Și el a trebuit să plece, profesor universitar fiind, din gară în gară, pentru că ne luaseră și banii. Și eu am stat în Gara de Nord din București și mi-am văzut iubirea vieții plecând. Și mi-am spus: trebuie să pun pas după pas și să ajung la florărie, de unde mi-am cumpărat creveți din aceia care se puneau în ulei. Asta e tot ce-mi amintesc! Din cauza asta eu nu am putut să iert comunismul niciodată. Pentru că mi-a luat tot ce mă definea în momentul ăla. Dave îmi lăsase tricoul de pe el, pantalonii de pe el. Eram îmbracată ca un profesor universitar american pe un peron din Gara de Nord”, a povestit Teo Trandafir, citată de wowbiz.ro.

Ce a declarat Teo Trandafir despre mariajele sale

Vedeta de televiziune Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima oară, Teo Trandafir a fost măritată cu pilotul Alexandru Trandafir, iar a doua oară cu Constantin Iosef. Teo Trandafir este mama unei fetițe adoptate, Maia.

Invitată recent la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Teo Trandafir a explicat de ce crede că mariajele sale nu au funcționat.

”În secunda în care autoritatea s-a ridicat în fața mea fără blândețe, înțelegere și argumente, o dau la o parte ca pe o măsea stricată. Și la un moment dat, bărbații din viața mea pun așa un fel de stăpânire. Noi suntem parteneri, dacă nu a înțeles asta, nu-i nici o problemă, mergem mai departe. E adevărat, o dată instalată autoritatea eu nu mai funcționez, căsniciile mele nu vor mai funcționa. Am această cerință pentru bărbatul de lângă mine, ”lasă-mă să trăiesc lângă tine așa cum îți dau libertatea să trăiești lângă mine”. Nu suport să mă întrebi cu cine vorbesc la telefon, nu suport să mă întrebi unde sunt, nu te voi întreba niciodată unde ești. Partenerii mei nu au auzit de la mine întrebarea unde ești și cu cine ești. Niciodată”, a declarat Teo Trandafir.

citește și...