Cine a fost prima iubire a lui Theo Rose. ”Mi s-a pus pata pe el rău de tot”

13.09.2022, 13:16
Cine a fost prima iubire a lui Theo Rose. ”Mi s-a pus pata pe el rău de tot”
Cine a fost prima iubire a lui Theo Rose

Cântăreața Theo Rose a dezvăluit, în cadrul unui podcast, când s-a îndrăgostit pentru prima oară. De asemenea, artista a mărturisit și cine a fost cel care i-a furat inima. ”Mi s-a pus pata pe el rău de tot”, a dezvăluit vedeta. În prezent, Theo Rose trăiește o poveste de dragoste cu actorul Anghel Damian.

Theo Rose este o cunoscută artistă din industria muzicală din România. În plan personal, Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin, Alex Leonte, au format un cuplu de mai bine de patru ani. În prezent, Theo Rose trăiește o poveste de dragoste cu Anghel Damian, cel care a avut o relație de mulți ani cu Lia Bugnar.

Theo Rose a făcut dezvăluiri din trecutul său în cadrul unui podcast. Aceasta a mărturisit când și de cine s-a îndrăgostit prima oară.

Cine a fost prima iubire a lui Theo Rose. ”Nu m-am gândit că o să fie asta iubirea tinereții mele”

„Prima dragoste adevărată a cam fost pe la 18 ani. Am cunoscut un băiat, un țigan din Timișoara și mi s-a pus pata pe el rău de tot. Bine, nu am luat în considerare chestia asta prima dată”, a spus Theo Rose, potrivit spynews.ro.

”Nu m-am gândit că o să fie asta iubirea tinereții mele. Chiar nu m-am gândit la asta! Am zis: cine e mă ăsta? Nu are cum să îmi placă mie de ăsta”, a adăugat artista.

Theo Rose, despre debutul său

Theo Rose a povestit, în cadrul unui interviu pentru revista Viva, despre începuturile carierei sale artistice.

”Privind în urmă, nu mi se mai pare greu nimic din ce a fost. Nici atunci nu am simțit cât e de greu, probabil de la adrenalină și emoții. Îmi amintesc că primeam cu entuziasm orice proiect, orice mi se dădea de făcut, indiferent că știam să fac sau nu. Am fost deseori certată, pentru că era la îndemână sau eram înțeleasă greșit, pentru că eram un copil și nu aveam noțiunea unor limite fine. Aveam doar bun-simț și voința de a repara. Nu repetam greșelile. Dar, într-adevăr, au existat multe situații”, a explicat Theo Rose pentru sursa mai sus-menționată.

 

Întrebată dacă a avut parte de răutăți, cântăreața a răspuns: ”Cu siguranță au existat, dar în afara ariei mele de interes. Eram atât de fericită cu ce făceam, încât n-am mai fost atentă la răutăți”.

citește și...