Care a fost ultimul mesaj trimis de Cristina Țopescu! Un prieten apropiat a făcut dezvăluiri

19.01.2020, 11:19
Care a fost ultimul mesaj trimis de Cristina Țopescu! Un prieten apropiat a făcut dezvăluiri
Care a fost ultimul mesaj trimis de Cristina Țopescu

La o săptămână de când Cristina Țopescu a fost găsită moartă în locuința sa, un prieten apropiat a făcut dezvăluiri. Bărbatul a povestit care a fost ultimul mesaj trimis de jurnalistă. 

Marius Chircă a făcut publică o înregistrare audio care conține ultimele cuvinte rostite de Cristina Țopescu.

Care a fost ultimul mesaj trimis de Cristina Țopescu

Jurnalista îl contactase pentru a-l ține la curent cu situația câinilor pe care îi are în grijă, dar și pentru că avea nevoie de ajutor pentru a salva alte animăluțe. 

„Acum am terminat și eu treaba, e 12 fără 10, am hrănit cățeii din zonă, ai mei, curățenie. Iartă-mă că te bat la cap, dar știi cum e cu foarte mulți câini. Nu te sun pentru că e foarte târziu, ți-am dat mesaj, sms normal, ți-am zis că am vorbit cu Adrian și a zis că încearcă să aibă grijă de ei, că sunt bine. Nu știu, sunt și șase pui, deci asta mă disperă cu puii, pentru că nu știam de pui. A, ne mai auzim, dar ce te rog, te rog din tot sufletul meu, să nu mă uiți luni, să vorbim duminică și să stabilim, să nu uiți, pentru că sunt în pom, deci nu, nu mă descurc și nu am unde să-i duc. Aşa, dacă merg cu tine, vorbești tu cu el să nu vină să-i mai ia și îi duc la locul lor și nu știu, Dumnezeu cu mila, nu știu, nu știu ce să fac. Sunt tare amărâtă, mai ales când mă gândesc că nu pot să-i iau până luni și ei stau acolo, și, în sfârșit, mă mai gândesc și la toți ceilalți, mi se face rău. Te rog din suflet, da? Să mă bazez pe tine luni, ne-auzim. Cu drag, te pup, noapte bună”, i-a spus Cristina lui Marius.

Prietenul fiicei lui Cristian Țopescu a dezvăluit că a făcut public mesajul pentru a atrage atenția asupra problemelor animalelor, care au nevoie de ajutor. 

„Sincer, nu aș mai fi vrut să discut pe tema asta, pentru că am fost extrem de supărat. Am văzut câteva articole scrise de ziariști în presă cum că nu au fost de acord că am publicat acele mesaje audio. Știu foarte bine de ce am făcut publice acele mesaje, știu foarte bine câte convorbiri telefonice am avut cu Cristina, iar discuțiile cele mai multe erau legate de problema acestor câini care, din nefericire, trăiesc pe străzile din România. Dacă am făcut lucrul acesta, nu l-am făcut ca să mă afirm, așa cum au spus unii, pentru că nu cred că am nevoie să mă afirm. Din păcate, unii mă cunosc acum, de când cu subiectul Cristina Țopescu, dar și înainte de această tragedie am avut apariții TV, în care militez pentru cauza acestor câini, de mai bine de șase ani de zile”, a spus bărbatul la România TV.

citește și...