Cine a ajutat-o pe Ruby în carieră. ”Mi-a întins o mână și mi-a schimbat destinul”

15.09.2022, 16:11
Cine a ajutat-o pe Ruby în carieră. ”Mi-a întins o mână și mi-a schimbat destinul”
Cine a ajutat-o pe Ruby în carieră

Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scenă Ruby, a dezvăluit cine a fost cel care a ajutat-o foarte mult în cariera muzicală. Cântăreața, în vârstă de 33 de ani, a mărturisit că îi datorează foarte mult în plan profesional lui Alex Velea, în vârstă de 38 de ani.  ”Mi-a întins o mână și mi-a schimbat destinul”, a declarat Ruby.

Ruby a mărturisit, la postul de televiziune Antena Stars, că Alex Velea a jucat un rol important în cariera sa.

Artista a afirmat că îi este extrem de recunoscătoare lui Alex Velea pentru ajutorul pe care i l-a acordat în plan profesional.

Cine a ajutat-o pe Ruby în carieră. ”I-am zis lui Alex că dacă are nevoie de un rinichi să își lase familia liniștită, că eu îi datorez”

”Alex (n.r. Velea) este omul care m-a ajutat cel mai mult în cariera mea și în momentul ăsta împărțim muzica mai mult ca oricând. Eu am mai apărut cu încă 2-3 piese înainte, însă nu au fost piesele potrivite pentru mine și aici a intervenit Alex în cel în cel mai necesar moment. Și aici mi-a întins o mână și mi-a schimbat destinul”, a declarat Ruby, potrivit spynews.ro.

””Stinge lumina” era piesa lui, cântată de el. Asta vorbește foarte mult de caracterul lui, și despre generozitatea lui. El a ajutat foarte mulți artiști. Eu sunt foarte recunoscătoare. N-am cum să uit vreodată ce a făcut Alex pentru mine, e omul care a influențat cel mai mult cariera mea și destinul meu. I-am zis lui Alex că dacă are nevoie de un rinichi să își lase familia liniștită, că eu îi datorez”, a adăugat artista.

Ruby are o relație de mulți ani cu Robert

Ruby, una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete din showbiz-ul autohton,  formează un cuplu de mulți ani cu Robert Adrian, împreună cu care a participat și la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1. Ruby și Robert s-au cunoscut la filmările videoclipului „Stinge lumina” al artistei, unde acesta a jucat rolul bărbatului cucerit de formele voluptuoase ale solistei. Robert este dansator de profesie și mare pasionat de sport. De altfel, iubitul lui Ruby a participat și la show-ul „Ninja Warrior”, difuzat de Pro TV.

În ultima perioadă de timp au apărut zvonuri confom cărora Ruby și Robert nu ar mai forma un cuplu, lucru pe care artista l-a dezmințit. Despre relația sa cu Robert a făcut aceasta declarații pentru wowbiz.ro. “Nu sunt singură, sunt în aceeași relație, doar că îmi place să îmi țin viața mea personală, personală și să las oamenii să se bucure de munca mea și de activitatea mea artistică, nu vreau să îi fac de cap cu ceea ce trăiesc eu în particular”, a explicat Ruby.

citește și...