Cinci zodii predispuse la minciună. Scorpionii, maeștri în manipulare

20.01.2021, 14:00
Cinci zodii predispuse la minciună. Scorpionii, maeștri în manipulare
Cinci zodii predispuse la minciună. Scorpionii, maeștri în manipulare

Specialiștii în astrologie  susțin că anumite zodii sunt mai predispuse la minciună decât altele.

Se pare că există câteva zodii care pot minți mai mult decât altele. Iată care sunt cele cinci semne zodiacale care sunt predispuse la minciună: despre Scorpioni se spune că sunt maeștri în manipulare. Este cel mai înșelător semn zodiacal, nativii din această zodie fiind considerați cei mai mincinoți, nimeni neputând rivaliza cu ei. Se descurcă atât de bine încât uneori ajung să creadă și ei lucrurile pe care le inventează.

Și Gemenii se află în topul zodiilor mincinoase, având mare talent în a născoci lucruri și de-ai determina pe cei din jur să acționeze așa cum vor ei. Însă, pentru că sunt amuzanți și știu să se facă plăcuți, Gemenii sunt ușor iertați pentru minciunile lor.

Peștii nu ezită să mintă pentru a obține ce-și doresc

Despre nativii din zodia Pești se spune că nu ezită să mintă ori de câte ori își propun să obțină ceea ce își doresc. Având o mare capacitate de a fi mult mai intuitivi decât majoritatea semnelor zodiacale, cei născuți în zodia Pești știu exact ce minciuni și calomnii trebuie să spună, cui și în ce mod, pentru a obține ceea ce vor. Sunt extrem de pricepuți în a câștiga încrederea oamenilor și de a acționa exact acolo unde trebuie pentru a-și atinge scopul.

Balanțele se află și ele în topul zodiilor mincinoase și manipulatoare. de cele mai multe ori recurg la minciună și înșelătorie pentru a evita problemele. Sunt ipocriți și rareori vor ști când să se oprească din a nu mai minți.

Despre nativii din Rac se spune, de asemenea, câ sunt predispuși la minciună. Sunt atât de convingători încât toți cei din jur îi cred fără ezitare. Rareori sunt descoperiți atunci când mint, iar când se întâmplă acest lucru se repliază rapid și reușesc să scape basma curată tot cu o altă minciună.

citește și...