Christina Ich a răbufnit după ce a fost acuzată că a luat banii dintr-o campanie de donații

09.04.2020, 11:45
Christina Ich a răbufnit după ce a fost acuzată că a luat banii dintr-o campanie de donații
Christina Ich a răbufnit după ce a fost acuzată că a luat banii dintr-o campanie de donații

Christina Ich a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce a fost acuzată de escrocherie. Influencerul a fost pus la zid pentru că ar fi folosit banii strânși într-o campanie în interes personal. Sumele respective trebuiau direcționate spre cazurile sociale, însă nu i-a dat mai departe, ci i-a băgat în propriul buzunar.

Christina Ich a răbufnit după ce a fost acuzată că a luat banii dintr-o campanie de donații

În această perioadă, Christina Ich s-a implicat în promovarea campaniei de donare pentru Institutul Cantacuzino. Acest lucru i-a adus, însă, numai reproșuri. Iubita lui Alex Pițurcă a încercat să se apere și a făcut precizări clare despre strângerea de fonduri pentru Institutul Cantacuzino.

Christina Ich a argumentat că bloggerul Cetin Ametcea i-a adus acele acuzații din mediul online, pentru a-i scădea din notorietatea de pe Instagram.

‘Mie nu imi spune niciodată nimeni, nimic, mă! Eu nu respect briefuri, texte, nu mă interesează. Asta este diferența între Cristina calmă vrând să transmită un mesaj și Cristina când se enervează. De ce mă acuzați pe mine că aș face bani din donații? Pentru că voi ați face asta.

Pentru că voi sunteti niște mizerii. Eu prostituată și voi niște mizerii. Acel porc (că altfel nu am cum să-l numesc), gras cu familie acasă, cu soție, cu copil, acel porc care jignește gratuit vrând să-i fac un scurt, am să-ți transmit în felul următor: să ți-l facă mă-ta! Am să te văd atunci când o să crească fiica ta cam cât o să te doară, nu știu dacă ai băiat sau fată, dar dacă e fată, o să vreau să văd atunci când crește și o mizerie ca tine o s-o facă prostituată. Vreau să văd atunci când o s-o facă cât o să te doară’, a fost mesajul Christinei Ich de pe Instagram.

Christina Ich a publicat pe rețelele de socializare și documentul oficial în care a arătat că a încheiat un acord cu Institutul Cantacuzino prin care 95,39% din totalul sumelor donate va ajunge la aceștia până luni, 13 aprilie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Pentru cei care au promovat un fake news, dar si pentru cei care nu au avut incredere ca sumele din donatii se vor duce la Institutul Cantacuzino in cea mai mare parte, iata dovada. Astazi s-a incheiat Actul aditional cu Institutul Cantacuzino prin care 95,39% din totalul sumelor donate va ajunge la acestia pana luni pentru ca se asteapta inca intrarea in cont a sumelor donate de la procesatorul de plati. Restul de 4,61% a fost reținut deocamdata, dar daca la finalul campaniei costurile de operare ale Platformei vor fi inferioare acestui procent, se va dona si diferenta catre Cantacuzino. Desi ati crezut ca faceti un lucru bun atragand atentia asupra unei posibile scheme dubioase, fara sa incercati sa obtineti lamuriri daca nu ati inteles, de fapt nu ati facut altceva decat sa diminuati increderea oamenilor care au donat extrem de putin dupa aceea. In definitiv, cel care este afectat este Institutul Cantacuzino. Iar Institutul Cantacuzino inseamna noi toti. Incercand sa faceti un bine, de fapt, ati facut un rau.

O postare distribuită de Cristina Ich (@christina_ich) pe

citește și...