Christian Sabbagh, pe mâna medicilor. Ce intervenție estetică și-a făcut prezentatorul TV

21.11.2020, 13:21
Christian Sabbagh, pe mâna medicilor. Ce intervenție estetică și-a făcut prezentatorul TV
Christian Sabbagh, pe mâna medicilor. Ce intervenție estetică și-a făcut prezentatorul TV

Christian Sabbagh, prezentatorul jurnalului de știri de la postul de televiziune Kanal D, a decis să se lase pe mâna esteticienilor.

Potrivit wowbiz.ro, Christian Sabbagh s-ar fi lăsat pe mâna medicilor esteticieni pentru o intervenție la nivelul feței.

“Christian își face o operație estetică la nivelul feței, mai exact își face lifting facial. El este una din persoanele publice care ține foarte mult la imaginea sa, este foarte atent cum apare în fața telespectatorilor, și nu numai. De mult spunea că vrea să-și facă un “refresh”. Despre lifting facial s-a interesat de multă vreme, s-a documentat mult înainte ca să-și facă această intervenție. Se operează la Dr. Florin Juravle”, au declarat surse din anturajul prezentatorul TV.

Cel mai stânjenitor moment din cariera lui Christian Sabbagh

În cadul unui interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro, Christian Sabbagh, preezentatorul știrilor de la Kanal D, a dezvăluit car a fost cel mai stânjenitor moment din cariera sa la TV. Acesta prezenta o știre în care a încurcat cuvântul organism cu orgasm.

”Sunt un jurnalist care a devenit prezentator. Pentru mine a fost greu să citesc de pe un prompter, rândurile plecau repede. Reţin fraze, cuvinte si improvizez dacă e vreo problemă. Îmi amintesc că am avut o ştire care suna aşa “vreţi să aveti un organism sănătos?” şi mi-a ieşit “vreţi să aveţi un orgasm sănătos?”. ? Oamenii au înţeles că nu sunt un prezentator clasic, sunt jurnalist şi nu sunt perfect, mai fac şi greseli”, a povestit el pentru sursa citată.

Christian Sabbagh a vorbit și despre cele mai dificile momente din viața sa.

”Au fost multe momente, atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională.Încerc să iau lucrurile cum vin, viaţa este un test în general. Primul moment a fost moartea mamei mele, au fost momente în care oameni pe care îi apreciez m-au jignit, dar am trecut peste, nu am permis să mă afecteze foarte tare, pentru a merge mai departe. Divorţul a fost un alt moment greu şi am încercat să protejez copiii, să nu simtă această despărţire, să se simtă iubiţi, protejaţi în continuare de mine”, a declarat jurnalistul.

citește și...