Christian Sabbagh, despre lipsurile financiare. ”Îmi doream şi eu haine, să ies cu colegii”

05.01.2022, 16:12
Christian Sabbagh, despre lipsurile financiare. ”Îmi doream şi eu haine, să ies cu colegii”
Christian Sabbagh, despre lipsurile financiare. ”Îmi doream şi eu haine, să ies cu colegii”

Christian Sabbagh, în vârstă de 49 de ani, a făcut dezvăluiri despre perioada când s-a confruntat cu lipsurile financiare, în vremea studenției. ”Îmi doream şi eu haine, să ies cu colegii şi părinţii nu prea te înţeleg uneori”, a mărturisit prezentatorul jurnalului de știri de la postul de televiziune Kanal D.

Christian Sabbagh a fost întrebat, într-un interviu pentru okmagazine.ro, dacă s-a confruntat vreodată cu lipsurile financiare.

Acesta a afirmat că, în perioada studenției, tatăl său nu i-a oferit decât strictul necesar, deși avea bani.

Christian Sabbagh, despre lipsurile financiare. ”Mi se părea nedrept atunci, dar tata îmi spunea că m-a trimis la studii nu la distracţie”

”Da, au fost destule momente. Şi în perioada studenţiei, tatăl meu, deşi avea bani, nu mi-a oferit niciodată mai mult decât strictul necesar. Chiar eram invidios pe colegii mei care veneau la şcoală cu maşina. Mi se părea nedrept atunci, dar tata îmi spunea că m-a trimis la studii nu la distracţie. Am crescut ştiind că, pentru a avea, trebuie să munceşti. Am lucrat încă din timpul facultăţii ca să suplinesc veniturile. Îmi doream şi eu haine, să ies cu colegii şi părinţii nu prea te înţeleg uneori”, a spus prezentatorul de la Kanal D pentru sursa mai sus-menționată.

Întrebat despre încercările de care a avut parte de-a lungul anilor, Christian Sabbagh a răspuns: ”Sunt multe astfel de episoade. În viaţa unui om nu totul este roz. Am avut şi cu copiii probleme de sănătate. Nici viaţa profesională nu a fost lipsită de încercări. În Libia am fost la un pas să fim răpiţi. Şi când eram copil am avut multe încercări. Caut să iau din fiecare încercare partea de învăţătură, acea lecţie de viaţă”.

Cel mai stânjenitor moment din cariera lui Christian Sabbagh

În cadul unui interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro, Christian Sabbagh, prezentatorul știrilor de la Kanal D, a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din cariera sa la TV. Acesta prezenta o știre în care a încurcat cuvântul organism cu orgasm. ”Sunt un jurnalist care a devenit prezentator. Pentru mine a fost greu să citesc de pe un prompter, rândurile plecau repede. Reţin fraze, cuvinte si improvizez dacă e vreo problemă. Îmi amintesc că am avut o ştire care suna aşa “vreţi să aveti un organism sănătos?” şi mi-a ieşit “vreţi să aveţi un orgasm sănătos?”. ? Oamenii au înţeles că nu sunt un prezentator clasic, sunt jurnalist şi nu sunt perfect, mai fac şi greseli”, a povestit el pentru sursa citată.

Christian Sabbagh a vorbit și despre cele mai dificile momente din viața sa. ”Au fost multe momente, atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională.Încerc să iau lucrurile cum vin, viaţa este un test în general. Primul moment a fost moartea mamei mele, au fost momente în care oameni pe care îi apreciez m-au jignit, dar am trecut peste, nu am permis să mă afecteze foarte tare, pentru a merge mai departe. Divorţul a fost un alt moment greu şi am încercat să protejez copiii, să nu simtă această despărţire, să se simtă iubiţi, protejaţi în continuare de mine”, a declarat jurnalistul.

citește și...