”Chefi la cuțite”… și mai ascuțite: Ce fac chefii în culisele show-ului pentru a câștiga un premiu surpriză?

28.08.2022, 14:07
”Chefi la cuțite”... și mai ascuțite: Ce fac chefii în culisele show-ului pentru a câștiga un premiu surpriză?
”Chefi la cuțite”... și mai ascuțite: Ce fac chefii în culisele show-ului pentru a câștiga un premiu surpriză?

Pe 4 septembrie, la Antena 1, începe sezonul 10 ”Chefi la cuțite”, care aniversează totodată 10 ani de când Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și-au dat pentru prima dată mâna, acceptând provocarea de a transforma gastronomia într-un savuros spectacol al micului ecran. Celebrul show gastronomic revine, așadar, la Antena 1 cu o întrecere mai intensă ca oricând, în care numărul 10 va juca un rol esențial, regăsindu-se în probe și provocări surprinzătoare pe ringul celor mai bune preparate.

Totodată, fiind vorba de un sezon aniversar, confruntarea va fi una pe măsură și se va desfășura pe toate fronturile, nu doar la bancurile de lucru sau în spațiul luptelor pentru amuletă.

Pentru prima dată, camera de relaxare a Chefilor devine arena de culise, în care jocurile menite să-i deconecteze vor avea un premiu surpriză.

Cei trei chefi se întrec la diferite jocuri

Astfel, telespectatorii îi vor putea vedea pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu implicându-se în cele mai variate activități distractive – de la popice la jocul de darts, trasul cu arcul la țintă, Jenga – jocul turnului instabil, ghicitori sau sculptatul unui portret în pepene. Fiecare întrecere va fi premiată, în funcție de gradul de dificultate, cu unul, două sau trei jetoane cu chipurile Chefilor. La finalul audițiilor pe nevăzute, Chef-ul care va aduna cele mai multe jetoane va câștiga un mega-avantaj care îl va ajuta în etapa battle-urilor. Pentru ce premiu se luptă în culise Chefii vor afla pe parcursul audițiilor.

Toate surprizele pregătite pentru acest sezon special ”Chefi la cuțite” vor fi descoperite rând pe rând de telespectatori la Antena 1, începând cu premiera maraton în 4 ediții consecutive: duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 5, 6 și 7 septembrie, de la ora 20:30. Ulterior, show-ul culinar va fi difuzat de trei ori pe săptămână la Antena 1, în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

citește și...