Miză uriașă, pusă în joc în culisele ”Chefi la cuțite”. Cei trei chefi se luptă în sezonul 10 pentru un premiu surpriză

23.08.2022, 12:05
Miză uriașă, pusă în joc în culisele ”Chefi la cuțite”. Cei trei chefi se luptă în sezonul 10 pentru un premiu surpriză
Miză uriașă, pusă în joc în culisele ”Chefi la cuțite”

Momentul premierei sezonului aniversar ”Chefi la cuțite” este tot mai aproape! Și vine cu o mulțime de elemente surprinzătoare, menite să condimenteze cea mai așteptată bătălie gastronomică. Cei trei Chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, aniversează 10 ani de prietenie și rivalitate pe ringul celor celor mai savuroase preparate.

Așadar, competiția ”Chefi la cuțite” este una pe măsură! De data aceasta, maeștrii bucătăriei intră în noul platou al show-ului culinar pentru o confruntare care se dă pe toate fronturile: inclusiv în camera lor de relaxare!

Astfel, una dintre noutățile pe care le aduce sezonul 10 se va dezvălui ca o surpriză atât pentru telespectatori, cât și pentru cei trei jurați: jocurile din spațiul de relaxare, în care se implicaseră până acum pentru a se deconecta, vor deveni adevărate întreceri, care vor avea ca miză, în funcție de gradul de dificultate, unul, două sau trei jetoane cu chipurile chefilor. La finalul preselecțiilor, chef-ul care va aduna cele mai multe jetoane va câștiga un mega-avantaj care îl va ajuta în etapa battle-urilor. Pentru ce premiu se luptă în culise chefii vor afla pe parcursul preselecțiilor.

Când începe sezonul 10 al show-ului culinar ”Chefi la cuțite”. Emisiunea, difuzată de trei ori pe săptămână la Antena 1

Sezonul 10 al emisiunii ”Chefi la cuțite” vine la postul de televiziune Antena 1 cu o premieră maraton, în 4 ediții consecutive: duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 5, 6 și 7 septembrie, de la ora 20:30.

Ulterior, show-ul culinar va fi difuzat de trei ori pe săptămână la Antena 1, în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

citește și...