Chef Sorin Bontea Spune tot despre copiii săi. ”De acum încolo e ceva mai complicat”

15.10.2020, 10:12
Chef Sorin Bontea Spune tot despre copiii săi. ”De acum încolo e ceva mai complicat”
Chef Sorin Bontea Spune tot despre copiii săi. ”De acum încolo e ceva mai complicat”

Chef Sorin Bontea a făcut dezvăluiri despre familia sa. Acesta a vorbit despre cei doi copii ai săi, Miruna și Iulian.

Chef Sorin Bontea este familist convins. Juratul de la emisiunea ”Chefi la cuțite” este căsătorit de foarte mulți ani și are doi copii, Miruna și Iulian, de care este foarte mândru.

Despre cei doi copii ai săi și despre cum este viața sa de tătic a făcut chef Sorin Bontea dezvăluiri în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

Despre fiica sa, Miruna, care a împlinit de curând 18 ani, chef Sorin Bontea a spus că este pricepută în bucătoărie, dar nu este interesată de o carieră în acesrt domeniu.

”Mirunei îi place să gătească, își face singură tot felul de preparate, dar e departe de a fi interesată de o carieră în bucătărie”, a afirmat acesta.

Chef Sorin Bontea a explicat că i-a îndemnat pe cei doi copii ai săi să facă în viață exact ceea ce le place.

”I-am încurajat pe amândoi să facă ceea ce le place și ce le aduce satisfacție. Ăsta este, din punctul meu de vedere, cel mai bun sfat”, a spus juratul de la ”!Chefi la cuțite”.

Chef Sorin Bontea: ”Încercarea de a-ți ține copilul mereu lângă tine cred că este o formă de egoism”

”De acum încolo, e ceva mai complicat. Știți cum se spune – copii mici, probleme mici. Copii mari, probleme mari. Până acum, mi se pare că a fost floare la ureche, a crescut lângă noi, a fost bine. Vine un moment în care trebuie să își ia zborul… Nu am griji în ceea ce privește experiențele împreună.

Ca părinte, mi se pare important să înțelegi că fiica sau fiul tău are propria lui viață și să respecți asta. Încercarea de a-ți ține copilul mereu lângă tine cred că este o formă de egoism”, a mai afirmat acesta.

citește și...