Chef Silviu Nedelea, fostul cuțit de aur al lui Florin Dumitrescu, în postura de jurat la ”Chefi la cuțite”

26.04.2021, 12:59
Chef Silviu Nedelea, fostul cuțit de aur al lui Florin Dumitrescu, în postura de jurat la ”Chefi la cuțite”
Chef Silviu Nedelea, fostul cuțit de aur al lui Florin Dumitrescu, în postura de jurat la ”Chefi la cuțite”

Silviu Nedelea, fost concurent la ”Chefi la cuțite”, va juriza lupta pentru amuetă a celor trei chefi.

Diseară, de la 20:30, disensiunile continuă la ”Chefi la cuțite”, căci invitatul special pare să aducă o presiune în plus între cei trei la lupta pentru amulete: ”Cătălin, hai să mergem! Luăm pauză noi doi. Dă-i direct amuleta lui Florin, că pierdem timpul”, va spune chef Bontea. Juratul serii este nimeni altul decât Silviu Nedelea, fost semifinalist al cooking show-ului, cuțit de aur ales de Florin Dumitrescu în sezonul cu numărul 6: ”Emoțiile sunt mult mai mari și mult mai diferite față de când am fost concurent. Mi-au fost mentori, acum trebuie să îi jurizez”. Deși tachinările nu vor lipsi de la bancurile de lucru are chefilor, Cătălin Scărlătescu are încredere în obiectivitatea oricărui invitat ce decide soarta amuletelor: ”Nu cred că Silviu își va permite să nu jurizeze într-un fel normal!”.

Tot diseară, personaje speciale și preparate pe măsură își vor face apariția cu doar câteva etape înainte ca jurizările pe nevăzute să se încheie. Unul dintre ei este Nick de la N&D, care vine alături de fiica sa, Andreea, pe care a provocat-o la un duel culinar la cuțite chiar în ziua în care aceasta a împlinit 14 ani: ”Eu sunt foarte emoționată, am un gol în stomac. Îmi tremură mâinile. S-a declanșat panica! Până acum nu înțelegeam de ce concurenții au atâtea emoții!”.

”Chefi la cuțite”, la sezonul 9

 

În data de 28 februarie 2021, ”Chefi la cuțite” a revenit la Antena 1 cu sezonul numărul 9. Miza este și mai mare sezonul acesta pentru cei trei jurați, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu. Pe lângă mult râvnitul titlu de câștigător al sezonului, e pusă în joc și statuia chef-ului ce își va adjudeca locul 1.

O altă modificare adusă de noul sezon este legată de chefii invitați să jurizeze amuletele pentru care se luptă cei trei jurați în audiții. La final, chefii invitați  să jurizeze amulete vor rămâne și în platou pentru a veni cu o părere în plus vis-à-vis de preparatele concurenților.

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

citește și...