Chef Joseph Hadad, imagine de colecție cu Andreea Marin. ”Undeva prin 1999”

09.07.2021, 13:21
Chef Joseph Hadad, imagine de colecție cu Andreea Marin. ”Undeva prin 1999”
Chef Joseph Hadad, imagine de colecție cu Andreea Marin. ”Undeva prin 1999”

Chef Joseph Hadad a scos la iveală o fotografie nemaivăzută în care apare alături de vedeta de televiziune Andreea Marin. Imaginea datează de la sfârșitul anilor ’90.  Pe cei doi îi leagă o relație de prietenie. Chef Joseph Hadad este un renumit bucătar. Acesta s-a stabilit în Ropmânia în urmă cu foarte mulți ani.

Pe chef Joseph Hadad și Andreea Marin îi leagă o frumoasă relație de prietenie.

Renumitul bucătaer a umblat în albumul cu amintiri, de unde a scos la iveală o fotografie nemaivăzută cu vedeta de televiziune.

Chef Joseph Hadad, imagine de colecție cu Andreea Marin. ”Nu-mi vine să cred cum au trecut anii și cum s-au păstrat anumite prietenii”

Fotografia de colecție publicată în mediul online de chef Joseph Hadad, în care apare alături de Andreea Marin, datează de la sfârșitul anilor ’90.

”O poza frumoasa scoasa din cutia cu amintiri. Pe vremea cand eram la Casa Vernescu, undeva prin anii 1999, alaturi de Andreea Marin. Nu imi vine sa cred cum au trecut anii si cum s-au pastrat anumite prietenii. #josephhadad #memories #friends”, a scris acesta în dreptul imaginii.

Cu ce se ocupă copiii lui Chef Joseph Hadad

Chef Joseph Hadad a oferit detalii despre cei trei copii ai săi, pe care i-a crescut singur după moartea soției sale. Copiii cei mari lucrează, în timp ce mezina stă cu chef Joseph Hadad.

”Și cu copiii mei sunt cam dur. Am un băiat, Dor, de 27 de ani, care a terminat școala americană profesională, de 3 ani și este în IT. Fata mea, Daniela, de 24 de ani, este în Germania și lucrează în același domeniu ca și mine: este manager de locație în Berlin, unde se face pâine și croissante, iar cea mică, Lipaz, are 15 ani și mai stă puțin cu tata. Zice că ar prea să facă management hotelier”, a dezvăluit acesta.

Chef Joseph Hadad a ajuns pe mâna medicilor anul trecut

Joseph Hadad a ajuns pe mâna medicilor, la începutul lunii februarie a anului trecut, după ce a suferit o cădere de tensiune. Într-un interviu, chef Joseph Hadad explica ce s-a întâmplat.

”Da, știu că au fost fel și fel de zvonuri legate de un diagnostic mai grav, însă profit și de această ocazie pentru a asigura pe toată lumea că sunt bine. E adevărat că trecusem printr-o perioadă foarte grea, cu multă muncă, fără pauză, eram extenuat, iar corpul mi-a transmis niște semnale, că ar trebui să iau o pauză. Și apoi a venit situația asta, brusc și fără drept de apel, iar eu am luat-o că pe o lecție importantă în viața mea”, a declarat el.

citește și...