Chef Florin Dumitrescu: ”La 17 ani lucram deja în două restaurante”

02.08.2020, 13:34
Chef Florin Dumitrescu: ”La 17 ani lucram deja în două restaurante”
Chef Florin Dumitrescu: ”La 17 ani lucram deja în două restaurante”

Chef Florin Dumitrescu este înnebunit după bucătărie, meserie pe care o practică încă din adolescență.

Chef Florin Dumitrescu a povestit că la vârsta de 17 ani lucra deja în două restaurante și urma și cursuri de bucătărie.

“Întotdeauna am fost un tip destul de matur pentru vârsta mea. Am ales bucătăria doar din simplul motiv că era singura opţiune pentru o carieră lungă, până la 90 de ani. Când eram mic şi mă gândeam serios la viitorul meu, cântăream ce ar fi mai bine de făcut în viaţă, pentru toată viaţa, iar bucătăria mi s-a părut cea mai viabilă opţiune.

Am crescut profesional muncind foarte mult, încercând să învăţ cât de multă bucătărie se poate, într-un timp foarte scurt. La 17 ani deja lucram în două restaurante şi făceam şi şcoala de bucătari, iar foamea mea de cunoaştere şi recunoaştere profesională era foarte mare. Îmi doream foarte mult să devin şef-bucătar şi ştiam că doar făcând sacrificii voi reuşi.

Iar sacrificiul meu cel mai de preţ au fost timpul liber şi adolescenţa, lucru pe care nu îl regret. Banii veneau, nu sunt un tip avid după câştigul financiar, dar eram plătit pe măsura timpului meu, a cunoştinţelor mele şi a vitezei. Eram un roboţel de bucătărie de mare viteză”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu, potrivit okmagazine.ro.

A împlinit 33 de ani

Zilele acestea, chef Florin Dumitrescu și-a aniversat ziua de naștere. Acesta a împlinit 33 de ani și a fosrt sărbătorit acasă de familia sa.

”Aşa frumos au decorat fetele mele ? Sunt cel mai norocos şi fericit bărbat din câți cunosc ? Vă mulțumesc pentru urări”, a notat cunoscutul bucătar pe pagina sa de socializare.

Chef Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina Sima, împreună cu care are două fetițe superbe, Ava și Mia. Partenera de viață a juratului de la show-ul culinar ”Chefi la cuțite” a explicat cum este acesta acasă, departe de lumina reflectoarelor.

Pe micul ecran vedeți doar o parte din cum e el, adică un foarte bun profesionist, un om competitiv, un bucătar extrem de bun. Acasă, de multe ori, după filmări, are nevoie de o perioadă de recuperare și e tăcut și inactiv.

Preferă să stea cu noi, să ne asculte și să se încarce cu energia de acasă. În rest, e jucăuș când trebuie, e serios când avem de luat decizii și e capul familiei, el le rezolvă mai pe toate.

Eu sunt cu idei multe, cu organizarea, el face ca lucrurile să se întâmple”, a dezvăluit Cristina Sima

citește și...