Chef Florin Dumitrescu a pierdut o concurentă la ”Chefi la cuţite”

17.11.2020, 13:32
Chef Florin Dumitrescu a pierdut o concurentă la ”Chefi la cuţite”
Chef Florin Dumitrescu a pierdut o concurentă la ”Chefi la cuţite”

Chef Florin Dumitrescu a pierdut o concurentă din echipa pe care o are la ”Chefi la cuțite”. Este vorba despre Cristina Raiu.

Emoțiile au atins cote uriașe în bătălia culinară individuală, în cel de-al patrulea battle al emisiunii ”Chefi la cuțite”, iar de aici şi până la reproşuri a mai fost doar un pas. Chef Scărlătescu a câştigat proba de gătit pe echipe, iar chef Sorin Bontea s-a arătat vizibil deranjat de faptul că i-a fost întrerupt lanţul celor trei victorii de până acum. Supărat că rețeta sa pe bază de stridii nu a impresionat, juratul s-a întrebat ce a fost atât de special la rețeta de „ciorbă de pește” a rivalului său.

”Băi, Bontea. Asta e rețeta mea de scoici! De asta sunt eu sfântul scoicilor, stăpânul scoicilor. Taci și ascultă! Scoicile sunt ale mele. Ia și tu, vezi că mai ai ceapă, cartofi, piept de pui, mușchi de vită, dar scoicile sunt ale mele”, a replicat imediat Cătălin Scărlătescu, Nici bucătarii celor două echipe intrate la duel nu s-au lăsat mai prejos şi în timp ce găteau reţete pe bază de peşte şi fructe de mare, cei din echipa bulinelor au fost foarte deranjaţi de faptul că cei din echipa în dungi a lui Sorin Bontea se ajută între ei.

Comentariul lui Chef Florin Dumitrescu după ce a rămas fără un concurent din echipă


Chef Dumitrescu a primit o lovitură grea în ediţia de aseară, una dintre concurentele din echipa sa fiind eliminată după proba de duel. În urma degustării făcute de cei trei jurați – Cătălin Scărlătescu,  Florin Dumitrescu și Sorin Bontea –  Cristina Raiu din echipa lui chef Dumitrescu a obținut cele mai puține puncte, motiv pentru care a fost eliminată din competiţie.

“Cristina a uitat ce i-am spus! A reuşit ca de la 14 puncte, să ajungă să fie prima care pleacă acasă. Ar fi putut să ajungă foarte departe, mai ales că a făcut nişte eforturi foarte mari să ajungă la noi!”, a declarat chef Dumitrescu.

Cristina a completat: „Îmi pare rău că sunt prima care pleacă acasă şi că n-am reuşit să mă ţin de cuvânt faţă de chef Dumitrescu. Dorinţa mea era foarte mare să ajung cât mai departe, dar orice greşeală se plăteşte!”.

citește și...