Chef Cătălin Scărlătescu știe ce vrea de la angajații săi. ”În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani”

02.11.2022, 15:13
Chef Cătălin Scărlătescu știe ce vrea de la angajații săi. ”În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani”
Chef Cătălin Scărlătescu știe ce vrea de la angajații săi

Chef Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 50 de ani, a făcut tot felul declarații în cadrul unui podcast. Printre altele, acesta a dezvăluit că este in șef atipic. Juratul de la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”, ște foarte clar ce anume vrea de la angajații săi. ”În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu este cunoscut publicului din România din postura de jurat la emisiunea ”Chefi la cuțite”, difuzată de postul de televiziune Antena 1.

Prezent la podcastul ”La fileu”, realizat de Speak, chef Cătălin Scărlărtescu a vorbit, printre altele, despre cum vede el munca la restaurant și despre ce anume vrea de la angajații săi.

Chef Cătălin Scărlătescu știe ce vrea de la angajații săi. ”La mine la restaurant nu există fumat, la mine la restaurant nu există telefon mobil la personal”

”În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani. Eu nu le dau bani, le dau procente. Dă-mi posibilitatea să-ți dau cât? 10.000? De ce mi-ai luat, măi, doar 10.000? Ia 20.000, ia 30. Ia tu mult, că dacă iei tu mult am și eu mult. Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, construit de mine, clădit de mine. Și atunci, fiind cumva și al tău, te interesează mult mai mult ca farfuria care iese să fie superbă, fantastică. Nu mai ai voie la greșeli”, a declarat chef Cătălin Scărlătescu, potrivit libertateapentrufemei.ro.

”La mine la restaurant nu există pauză. La mine la restaurant nu există fumat, la mine la restaurant nu există telefon mobil la personal. Flit, la revedere! Vreți pauză? Legal, trebuie să îi ții 9 ore la muncă și o oră pauză. Vă rog eu foarte mult să veniți la ora 16.00, toți, veniți și stați în fața ușii o oră, nu intrați înăuntru, vă faceți afară ora de pauză. Și începeți cu o oră de pauză. După care intrați înăuntru și la revedere”, a adăugat acesta.

citește și...