Cezar Ouatu este în doliu! Solistul și-a pierdut fratele: ‘Te iubesc oriunde ai fi fratele meu’

13.12.2020, 17:11
Cezar Ouatu este în doliu! Solistul și-a pierdut fratele: 'Te iubesc oriunde ai fi fratele meu'
Cezar Ouatu este în doliu! Solistul și-a pierdut fratele: 'Te iubesc oriunde ai fi fratele meu'

Clipe grele pentru Cezar Ouatu! Solistul a anunțat pe rețelele de socializare că fratele său cel mare a încetat din viață. Fostul concurent de la ‘Ferma’ a scris un mesaj emoționant pentru fratele lui, Theodor. 

Cezar Ouatu trece prin momente dificile. Fratele lui cel mare a decedat duminică, 13 decembrie. Vestea tristă a fost dată chiar de Cezar, pe Facebook. Artistul este îngenuncheat de durere și face față cu greu pierderii suferite.

Cezar Ouatu, îngenuncheat de moartea fratelui mai mare

Theodor Ouatu a fost depus la capela Cimitirului Bolovani, din Ploiești. Înmormântarea va avea loc marți, 15 decembrie.

‘O zi grea pentru mine … Fratele meu iubit , cu ochii blânzi s-a dus astăzi langă tatăl meu!!! Prea devreme, iubirea mea!!! Te iubesc oriunde ai fi fratele meu !!! Tăticul nostru te așteaptă sus!! Sunt trist rău!!! Pentru toți cei care vor să depună o lumânare și l-au iubit, Ouatu Theodor v-a fi depus la capela Cimitirului Bolovani Ploiești!!!’, a fost mesajul postat de Cezar Ouatu pe contul de Facebook.

Și-a pierdut și tatăl în urmă cu mulți ani

În urmă cu mai mulți ani, Cezar Ouatu mărturisea că moartea tatălui său l-a marcat profund. El se afla pe scenă în momentul în care a primit un mesaj în care scria că părintele lui a încetat din viață.

Cezar Ouatu mai are un frate mai mic, pe Darius, din a doua căsnicie a regretatului său tată.

‘Eram în Germania, pe scenă. Am primit un SMS, am deschis telefonul și am citit: „Cezar, suntem la Filarmonică. Florin a murit’…nu vreau să continui, mereu mă ia cu…A fost tragic, L-am lăsat zâmbind la un festival de jazz…Trecerea asta e cumplită, cu toată filosofia de pe lumea asta, că spiritul rămâne. Când se duce materia, crede-mă, simți nevoia să te înțepe barba aia a lui, să te îmbrățișeze’, declara Cezar în urmă cu ceva timp.

citește și...