Cezar Ouatu, atac dur la Angela Gheorghiu. ’’Nu mă aflu printre cei pe care i-a ajutat și promovat. Nu mi-am dorit să fiu prietenul ei!’’

09.08.2022, 20:31

Cezar Ouatu a lansat un atac dur la adresa sopranei Angela Gheorghiu, fosta iubită, după ce a auzit declarațiile controversate făcute de ea. ’’Suntem diferiți ca și concepție. Nu trebuie să uiți de unde ai plecat. Chiar dacă nu ai cântat aici, ai o datorie morală și prin simplu fapt că te-ai născut aici. ’’

Cezar Ouatu a comentat declarațiile sopranei, dupa ce aceasta a declarat că nu datorează nimic statului român. Mai mult, artistul a comentat bârfele conform cărora s-a cuplat cu soprana cu 14 ani mai în vârstă decât el pentru a-l ajuta în carieră.

Cezar Ouatu  susține că el are o datorie morală, dar și sentimentală față de România, chiar dacă a locuit mult timp în Italia. Mai mult, artistul îi transmite Angelei Gheorghiu să nu uite de unde a plecat.

’’Nu trebuie să uiți de unde ai plecat’’

‘’Probabil dumneai a zis asta pentru că, paradoxal, un artist de talia ei a cântat peste tot, mai puțin la noi în țară. Dar se întâmplă ca artiști mari de afară să nu aibă acces la ei în țară. Suntem diferiți ca și concepție. Probabil dezamăgirea ei cumva e justificată în viziunea sa. Eu îmi doresc și pentru ceilalți artiști, mici, mari, pe care-i și promovez, și le recomand tuturor să nu se raporteze doar la scenele din România. În momentul în care ai reușit să pătrunzi afară, e ca o balanță a valorii. La noi din punct de vedere muzical e cu dus și întors. Dar nu trebuie să uiți de unde ai plecat. Chiar dacă nu ai cântat aici, ai o datorie morală și prin simplu fapt că te-ai născut aici’’, a declarat Cezar Ouatu pentru Impact.ro.

 

Cei doi au avut în trecut o relație amoroasă, însă după despărțire au rupt complet legătura. Cezar Ouatu a mărturisit că nu dorește să aibă niciun fel de relație cu soprana. Acesta spune că nu a fost ajutat de soprană, ci au avut câteva colaborări.

’’Nu mi-am dorit să fiu prietenul, amicul ei. Ăsta devenise numele meu. Îmi respect prea mult tatăl și mă cheamă Cezar Ouatu, nu amicul dumneaei. Mi-am permis să-mi păstrez și să-mi duc numele de familie mai departe. Nu mă aflu printre cei pe care i-a ajutat și promovat. Noi am avut doar două-trei colaborări împreună’’.

citește și...