Cezar Ouatu, amorezat lulea de iubita tinerică! ‘Ești omul ce mă fericește’

27.10.2020, 15:39
Cezar Ouatu, amorezat lulea de iubita tinerică! 'Ești omul ce mă fericește'
Cezar Ouatu, amorezat lulea de iubita tinerică! 'Ești omul ce mă fericește'

Cezar Ouatu, fost concurent la emisiunea ‘Ferma, iubește din nou! Solistul s-a amorezat de o femeie mai tânără cu 19 ani decât el, iar în momentul de față se consideră un bărbat împlinit.

Pe plan personal, lucrurile îi merg din ce în ce mai bine lui Cezar Ouatu. De ceva vreme, artistul se iubește cu o tinerică de doar 21 de ani, Raluca Jurca. Relația lor avansează cu pași repezi, dacă ținem cont de faptul că a prezentat-o deja mamei sale, Maria Oatu.

Penultima relație oficială a lui Cezar Ouatu a fost cu Andreea Vilău. Cei doi au fost la un pas de căsătorie, însă povestea lor de iubire s-a terminat cu mare scandal.

Cezar Ouatu are o nouă relație

Acum, fostul concurent de la ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’ și-a găsit liniștea în brațele frumoasei Raluca. Pe rețelele de socializare, interpretul i-a făcut declarații de dragostei tinerei, spre deliciul prietenilor și s admiratorilor lor.

„Ești omul ce mă fericește”, a descris Cezar un moment de tandrețe dintre ei.

Noua iubită a lui Cezar Ouatu are 21 de ani și este studentă în București. În momentul în care Cezar Ouatu a fost la ‘Ferma’, Raluca Jurca mărturisea că este o fire geloasă.

‘De fel sunt o fire cam geloasă, dar trec peste pentru că e o probă, toți trebuie să o facă, nu doar el și e ok. N-am nicio treabă (…) Chiar dacă închid eu televizorul, am familia care mă sună și-mi zice: Raluca, vezi că Cezar a făcut aia! Și dau repede, iar, pe televizor’, a dezvăluit Raluca la ‘Vorbește lumea’.

Cezar Ouatu sare la gâtul fostei logodnice, Andreea Vilău!

Cezar Ouatu și Andreea Vilău s-au despărțit definitiv în toamna lui 2019. Solistul a rupt tăcerea și a explicat motivele pentru care a ales să se despartă de tânără.

‘Andreea și-a refăcut viața, ca să spunem așa… Îi doresc doar să fie extrem de iubită și de protejată. Eu am făcut un gest foarte frumos de Sfântul Andrei. I-am trimis un buchet de flori și i-am retrimis înapoi inelul de logodnă pe care ea mi l-a dat înapoi.

N-a răspuns în niciun fel. În momentul de față, nu-mi mai doresc nimic legat de fosta mea relație pentru că au fost foarte multe la mijloc. Eu pot doar să spun în această relație am oferit foarte mult și am primit la fel de puțin’, a declarat Cezar Ouatu, la finalul lui 2019.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#FREEDOM #LOVE #HAPPINESS #ILY

O postare distribuită de CEZAR OUATU (@cezar.ouatu) pe

citește și...