Cerințele bizare ale lui Elon Musk pentru personalul restaurantului din Poiana Brașov. Ce le-a ordonat ospătarilor

31.10.2022, 10:50
Cerințele bizare ale lui Elon Musk pentru personalul restaurantului din Poiana Brașov. Ce le-a ordonat ospătarilor
Cerințele bizare ale lui Elon Musk pentru personalul restaurantului din Brașov. Ce le-a ordonat ospătarilor

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, a ajuns weekend-ul trecut în România pentru a petrece Halloween-ul la Castelul Bran. Chiar el a organizat petrecerea fastuoasă, la care au luat parte invitați unul și unul. Sâmbătă seară, 29 octombrie, înainte de party-ul luxos de la Castelul Bran, Elon Musk și invitații lui au luat cina la o stână din Poiana Brașov. Acolo, șeful Tesla a avut anumite cerințe pentru angajații restaurantului. Iată ce a cerut! 

Elon Musk se află pentru prima dată în România, după ce seara trecută a participat la petrecerea de Halloween, pe care tocmai el a organizat-o la Castelul Bran. Atunci când vorbim de cel mai bogat om de pe planetă, trebuie să ținem cont și de pretențiile acestuia.

Conform Spynews, personalul localului din Poiana Brașov unde a mâncat Elon Musk și miliardarii lumii a fost nevoit să respecte anumite reguli stricte.

Elon Musk a vrut discreție totală la sosirea în România

Astfel, ospătarii au fost nevoiți să poarte ținute albe din cap până în picioare, iar gardul din fața restaurantului să fie acoperit cu o pânză. Și preparatele din meniu au fost alese cu grijă. De asemenea, și geamurile restaurantului au fost acoperite pentru a se asigura că nu se vede nimic din ceea ce se întâmplă înăuntru.

Miliardarul american și invitații lui de seamă au fost întâmpinați de gazdele din România în jurul orei 19:30 cu pâine, sare și țuică de prune.

Elon Musk a decis ca anul acesta să petreacă Halloween-ul la Castelul Bran de la noi din țară și a închiriat tot locul. Toată petrecerea ar fi costat în jur de 75.000 de euro, o nimica toată în comparație cu averea lui imensă.

Miliardarul și invitații lui au petrecut pe cinste la Castelul Bran

„Listele de invitați sunt ale clientului și rămân ale clientului. Nu ar fi prima data când la evenimentele noaste au ajuns nume mari fară să știm. Dar, în acest moment, nu există absolut nicio informare oficială. Ar fi incredibil, nu doar pentru Castelul Bran ci și pentru România”, a precizat Alexandru Prișcu, directorul Castelului Bran, notează stirileprotv.ro.

Conform Mediaflux, la evenimentul cu ștaif au participat în jur 140 de personalități din lumea miliardarilor. Printre aceștia s-ar fi aflat și actrița Julia Sandstrom, dar și Angelina Jolie.

citește și...