Celia, noi detalii după infectarea cu COVID-19. ”A fost la un pas de moarte”

06.04.2021, 10:30
Celia, noi detalii după infectarea cu COVID-19. ”A fost la un pas de moarte”
Celia, noi detalii după infectarea cu COVID-19. ”A fost la un pas de moarte”

Cântăreața Celia a dat noi detalii după ce ea și o parte din familia sa s-a infectat cu coronavirus.

Celia a trecut prin momente grele după ce s-a infectat cu COVID-19. De asemenea, și mama, dar și sora cântăreței au contactat virusul. Celia a vorbit despre experiența prin care a trecutea și familia sa.  Artista a declarat la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, că a stat internată cu mama ei, care a fost în stare critică, în același salon. ”Două zile n-am dormit deloc din disperarea de a o pierde pe mama. Aveam impresia că trăiesc într-un film. Am stat două săptămâni și două zile în spital. I-au pus o perfuzie încât să-i țină inima stabilă, și după ce s-a terminat perfuzia la jumătate de oră a început din nou fibrilațiile, o rugam și o imploram din inimă. Ea chiar se chinuia, nu și-ar fi dorit să plece. A fost la un pas de moarte”, a declarat Celia, citată de spynews.ro.

”Nu m-aș fi gândit nicio secundă că o să trecem prin așa ceva, nu credeam că eu care am 36 de ani, sora care are 38 de ani. Am făcut o pneumonie, am luat tratament acasă, dar din păcate ziua a 6-a și a-7a eu n-am mai reușit să-mi scad febra. (…) Eu am dezvoltat un sindrom intestinal, nu știu exact cum o să scap de el, nu este deloc ușor și ok, dar virusul ăsta e foarte pervers”, a completat aceasta.

Celia, noi detalii după infectarea cu COVID-19.  ” Mulțumesc lui Dumnezeu că suntem încă toți!”

Celia a dat amănunte despre tot ce s-a întâmplat și la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D.

„Am simțit că o pierd pe mama. Pentru mama era necesar să meargă la ATI, dar nu existau locuri. Medicii au improvizat o zonă unde țin cazurile grave. Acolo și-a pierdut viața soțul unei prietene din copilărie. E trist că oamenii nu realizează, ar trebui să fie mai atenți, să meargă mai repede la spital. Mama avea o saturație 95 la sută cu o zi înainte de a chema ambulanța. Seara avea 90 și a doua zi, când am chemat ambulanța, avea 84. Virusul i-a afectat inima, deși ea nu a avut probleme cardiace. În spital de abia mi-au stabilizat-o. Făcea fibrilații. În spital, când eram alături de mama mea, eu am stat lângă ea și când au dus-o lângă cei gravi. Simțeam că îmi arde inima de disperare, la propriu. M-am rugat foarte mult, în noaptea când mama s-a simțit mai bine, am simți o sărutare pe creștet. M-am rugat să n-o pierd! Nu aș vrea ca nimeni să trecă prin ce am trecut noi. Mulțumesc lui Dumnezeu că suntem încă toți!”, a spus artista, potrivit click.ro.

„Mama momentan are nevoie de oxigen, deși este acasă. Știu că plămânul se reface, nu poate să respire fără ajutorul apartelor. Sora mea, deși a avut 75 la sută plămânii afectați, nu are nevoie de aparat. Eu sunt refăcută complet. Eu am fost internată în aceeași zi cu mama, eu nu eram atât de grav, ajunsese deja și la mine la plămâni virusul. Aveam 15 la sută plămânii afectați, soțul meu a avut 35 la sută plămânii afectați. Cred, sincer, că a fost vorba de o tulpină. Nu înțeleg de ce unele cazuri sunt ușoare, altele foarte grave. Fiul meu a făcut febră o singură zi, 39”, a completat cântăreața.

citește și...