Cântăreața Celia a fost infectată cu COVID-19. ”A fost un coșmar”

05.04.2021, 10:28
Cântăreața Celia a fost infectată cu COVID-19. ”A fost un coșmar”
Cântăreața Celia a fost infectată cu COVID-19. ”A fost un coșmar”

Cântăreața Celia a fost infectată cu noul coronavirus.

Celia a trecut prin momente grele după ce s-a infectat cu COVID-19. De asemenea, și mama, dar și sora cântăreței au contactat virusul. Celia a vorbit despre expeeriența prin care a trecut într-o postare pe care a făcut-o pe contul ei de Facebook.

”Experiența “COVID-19 “ a fost un cosmar pentru mine/noi. Totusi n-am cuvinte sa multumesc Lui Dumnezeu ca a îngăduit sa ne mai avem unii pe altii, sa ramană si mama langă noi. Dumnezeu a lucrat prin oamenii care ne-au îngrijit, carora nu stiu cum le voi putea multumi, insa ii voi purta in rugaciuni. Am fost internati mai bine de 2 saptamani in Spitalul din Deva, sectia Infectiase si stiu ca nimic nu a fost intamplator. Oamenii de acolo pur si simplu ne-au dat putere si ne-au sters lacrimile…. de la infirmiere, asistente pana la minunata Doamna dr. Oniciuc Antonela cea care tine închegată aceasta echipa minunata, sectia infecțioase fiind condusa cu mult profesionalism de către dansa. In momentele de disperare in care simti ca pierzi pe cei dragi, e atât de important sa fii pe mâini bune. La noi a fost o întâmplare ca am ajuns la Deva, însă pot spune ca sigur nimic nu a fost întâmplator. Mulțumiri enorme promtitudinii dr cardiologi de garda prin care Dumnezeu face minuni. Dr. Blaj Patricia. Desemenea enorme multumiri Dr. Săceanu Oana Maria și asistentei angelice care mi-a devenit buna prietena Garofita Vizitiu și întregii echipe, regret ca n-am reușit sa va rețin tuturor numele, nici măcar fețele, va vedeam doar ochii blânzi și plini de compasiune. Va mulțumim din inima tuturor pentru rugăciuni! Multe ar mai fi de spus și când voi mai prinde putina putere am sa o fac poate intr-un interviu! Dumnezeu sa va protejeze pe toți!”, a scris artista în mediul online.

974.375 de cazuri de coronavirus pe teritoriul țării noastre

Alte 4.151 cazuri noi de coronavirus au fost raportate pentru ultimele 24 de ore pe teritoriul țării noastre. În total, de la debutul pandemiei în România au fost înregistrate 974.375 de cazuri. În ultima zi au fost înregistrate 97 decese. 871.950 de pacienți au fost declarați vindecați, relatează Hotnews.
Până astăzi, 24.070 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.714. Dintre acestea, 1.456 de persoane sunt internate la terapuie intensivă. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 6.816.552 de teste RT-PCR și 642.522 de teste rapide antigenice.

Pe teritoriul României, 66.589 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 16.255 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 48.346 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 98 de persoane.

citește și...