Cele mai infidele zodii. Caută mereu aventuri și experiențe noi

09.02.2021, 11:15
Cele mai infidele zodii. Caută mereu aventuri și experiențe noi
Cele mai infidele zodii. Caută mereu aventuri și experiențe noi

Nativii din unele zodii sunt mai infideli decât alții. Le este greu să se limiteze la un singur partener și sunt mereu în căutare de aventuri și experiențe noi din punct de vedere amoros.

Din punct de vedere astrologic, există nativi consideraţi de specialişti ca fiind predispuși spre infidelitate.

Taur, Capricorn și Rac sunt considerate de specialiștii în astrologie ca fiind cele mai fidele semne din zodiac. Iubesc stabilitatea în cuplu și dacă își găsesc liniștea sufletească într-un partener nu vor căuta noi aventuri în altă parte. La polul opus, Gemenii, Berbecii și Balanțele sunt cei care pot călca strâmb foarte ușor într-o relație, fiind predispuși la infidelitate.

Nativii din zodia Berbec fug de rutină

Persoanele născute în zodia Berbec detestă rutina în ceea ce privește relațiile amoroase. Nu le plac angajamentele într-o relație și sunt mereu în căutare de aventuri și experiențe noi. Dacă partenerul nativilor din zodia Berbec nu oferă ceea ce își doresc aceștia, se simt îndreptăţiţi să caute pasiunea în altă parte.

Despre nativii din zodia Gemeni se spune că adoră libertatea și le place să se simtă doriți de alte persoane, astfel că nu sunt adepții relațiilor stabile. Chiar dacă sunt implicați într-o relație de cuplu, nu vor ezita să caute pasiune și în altă parte. Cad cu ușurință în ispită. Gemenilor le place ca partenerul să le mențină treaz interesul, altfel sunt predispuși la a se refugia oricând în brațele altcuiva.

Cei născuți sub semnul Balanței urăsc rutina într-o relație de cuplu, de aceea vor căuta mereu aventuri noi și nu vor ezita să fie infideli dacă sunt atrași de altcineva decât partenerul de cuplu.  Balanțele au nevoie de atenție și acțiune în permanență în viața de cuplu, astfel că dacă nu au parte de așa ceva se vor reorienta rapid și vor căuta noi aventuri amoroase.

citește și...