“Cel mai sexy fan” al Cupei Mondiale și Miss BumBum au împărțit suporterii înainte de semifinală

13.12.2022, 19:15

Fosta Miss Croația Ivana Knoll și câștigătoarea Miss BumBum, Suzy Cortez, își vor vedea națiunile înfruntându-se pentru un loc la Cupa Mondială, atunci când Croația va juca împotriva Argentinei, marți seara. Înaintea semifinalei, fanii s-au adunat în secțiunea de comentarii de pe Instagram a lui Knoll pentru a-i ura noroc ei și Croației, unul dintre ei scriind: “Croația în finală”.

“Cea mai sexy suporteră” a Cupei Mondiale și Miss BumBum au împărțit suporterii înainte de semifinala de marți seară.

Croația și Argentina se vor întâlni pentru un loc în finală, punând față în față, în ochii fanilor de acasă, duo-ul uimitor Ivana Knoll și Suzy Cortez. Ambele femei au uimit pe rețelele de socializare pe tot parcursul turneului, susținând Croația și, respectiv, Argentina, transmite dailystar.co.uk.

“Cea mai sexy fană a Cupei Mondiale”

Fosta Miss Croația Knoll a fost supranumită “cea mai sexy fană a Cupei Mondiale” datorită ținutelor sale extravagante de la meciuri, în urma cărora a fost criticată de oficialii locali, după ce vizitatorii au fost sfătuiți să își acopere umerii și să evite fustele scurte.

Între timp, Cortez, super fană a lui Lionel Messi și câștigătoare a titlului de Miss BumBum, a promis că va susține echipa Argentinei în timpul turneului, în ciuda faptului că s-a născut în Brazi.

“Niciodată nu am încurajat atât de mult Argentina”

Înaintea semifinalei, fanii s-au adunat în secțiunea de comentarii de pe Instagram a lui Knoll pentru a-i ura noroc ei și Croației, unul dintre ei scriind: “Croația în finală”.

Un altul a adăugat: “Sper ca Croația să câștige, tu ești farmecul echipei”. Un al treilea a comentat, de asemenea: “Dacă Argentina pierde, îți voi da unfollow”. Încă unul a scris: “Sper să te văd în finală”.

Cortez a primit, însă, și mesaje de susținere, fanii fiind împărțiți în ceea ce privește pe cine vor să vadă câștigând. Un susținător a comentat la una dintre fotografiile ei recente: “Niciodată nu am încurajat atât de mult Argentina”.

Un al doilea urmăritor a adăugat: “Ești frumoasă. Sper ca Argentina să câștige pentru tine”. Un altul a scris: “Să mergem Argentina doar pentru tine”.

În urma victoriei Argentinei la penalty-uri împotriva Olandei, vineri, Cortez a pozat goală și acoperită cu vopsea corporală pe rețelele de socializare, echilibrând chiar și o replică a trofeului Cupei Mondiale pe fund.

În ceea ce o privește pe Knoll, care a fost în Qatar pentru turneu, ea a fost asaltată de fani după ce a urmărit cum Croația a eliminat Brazilia în optimi.

Totuși, doar una dintre cele două frumuseți va sărbători marți seară, învingătoarea urmând să înfrunte Franța sau Maroc în finala Cupei Mondiale de duminică.

citește și...