“Cel mai scump hot dog din lume”. Delicatesa se vinde la un târg de Crăciun

24.11.2022, 16:55

Cel mai scump hot dog din lume este disponibil la piața de Crăciun din Lucerna. Pentru un hot dog de lux la târgul de Crăciun Rudolfs din Lucerna trebuie să se scoată din buzunar doar 250 de franci pentru un hot dog de lux. Versiunea de lux a fast-food-ului are de toate – și se laudă că este “cel mai scump hot dog din lume”.

Cel mai scump hot dog din lume – pentru doar 250 de franci.

Standul de snackuri al companiei de catering “Happy Souls” din Zurich vinde “cel mai scump hot dog din lume” la piața de Crăciun Rudolfs din Lucerna. 250 de franci trebuie plătiți pentru versiunea nobilă a cârnațului fiert într-o chiflă moale – inclusiv ingrediente exclusive, atenție. Fără glumă, fără greșeală de tipar. Prețul se bazează pe ingrediente, transmite bloomberg.com.

“Producătorul celor mai scumpi hot dog din lume”

Pe site-ul său, “Happy Souls” se laudă ca fiind “producătorul celor mai scumpi hot dog din lume”.

Pentru 250 de franci ai primi o chiflă de șofran cu cârnați de vită fină Kobe, trufe albe de Alba, spumă de șampanie Cristal Roederer, un crumble de piper și ciocolată placat cu aur. Ar putea.

O chestiune de gust

Trufa albă de Alba este, probabil, cea mai scumpă trufă din lume. Sticla de Cristal Roederer are și ea prețul ei – iar un kilogram de carne de vită Kobe adevărată din Japonia costă câteva sute de franci.

Hot dog-ul de 250 de franci din Zurich există de ani de zile. Se găsește în piețele de mâncare stradală. Întotdeauna la același preț.

Ar fi nevoie și de puțină răbdare. Cârnații sunt proaspăt preparați. Timpul de așteptare pentru o comandă? 40 de minute. Până la urmă poate o chestiune de gust, eh, de răbdare. Sau doar de preț. Un reporter cititor Blick a spus: “Nu, nu, nu. A fost prea scump pentru mine.”

citește și...