Cel mai mare regret al Ralucăi Bădulescu. ”Mi-a schimbat viața”

19.10.2020, 16:31
Cel mai mare regret al Ralucăi Bădulescu. ”Mi-a schimbat viața”
Cel mai mare regret al Ralucăi Bădulescu. ”Mi-a schimbat viața”

Raluca Bădulescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre regretele pe care le are.

Raluca Bădulescu a mărturisit că unul dintre marile sale regrete este că nu și-a făcut operația de gastric sleeve mai devreme, pentru că această intervenție prin care a trecut în urmă cu ceva timp i-a schimbat radical viața în bine.

”…că nu am făcut această operație, gastric sleeve, mult mai devreme. Mi-a schimbat viața în bine din punct de vedere al sănătății. Aș fi vrut să prind mai mult din copilăria lui Alex. Când era foarte mic și puteam să facem multe lucruri împreună, să ne jucăm, să alergăm prin parc aveam probleme cu greutatea și nu eram într-o formă fizică foarte bună”, a explicat, pentru revista Avantaje, jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil!”, transmisă de postul de televiziune Kanal D.

”Mănânc puțin și des. Această operație mi-a ordonat felul de a mânca. Dar mănânc tot ce îmi place, este adevărat că foarte puțin, mai mult gust, dar nu îmi refuz nicio bucurie”, a adăugat ea.

Raluca Bădulescu a ținut foarte multe diete

Raluca Bădulescu a recunoscut că de-a lungul anilor a ținut foarte multe diete.

”Am ținut foarte multe diete de-a lungul timpului și toate funcționează atâta timp cât le ții. În momentul în care ai pus punct și ai o viață cât de cât normală, la mine kilogramele au dorit să vină înapoi. Viața trebuie să însemne un stil de viață echilibrat. Am ajuns la această înțelepciune după o viață întreagă de diete”, a explicat vedeta.

Ce o sperie cel mai mult pe Raluca Bădulescu

Jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil” a dezvăluit că cel mai tare o sperie suferința provocată de boli.

”Mă sperie boala, neputința de a ne apăra de nenorocirile pe care le cauzează bolile”, a mai declarat Raluca Bădulescu pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...