Cel mai jenant moment din cariera lui Ruby. ”A fost cea mai scandaloasă știre despre mine, am plâns”

04.06.2022, 11:49
Cel mai jenant moment din cariera lui Ruby. ”A fost cea mai scandaloasă știre despre mine, am plâns”
Cel mai jenant moment din cariera lui Ruby. ””A fost cea mai scandaloasă știre despre mine, am plâns”

Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scenă Ruby, a  dezvăluit prin c e omente jenante a trecut de-a lungul carierei sale. Vedeta, în vârstă de 33 de ani, a avut parte de momente extrem de neplăcute, iar unele dintre ele au marcat-o foarte mult. ”A fost cea mai scandaloasă știre despre mine, am plâns”, a povestit artista la postul de televiziune Antena Stars.

Ruby a mărturrisit că, de-a lungul carierei sale a avut parte de tot felu de incidente mai puțin plăcute.

Într-un interviu pentru Antena Stars, cântăreața a dezvăluit că la un moment dat a căzut de cinci ori pe scenă din cauza încălțărilor pe care le purta, iar la un alt eveniment și-a ascuns un tampon în sutien.

Cel mai jenant moment din cariera lui Ruby. ”Mi-am ascuns un tampon în sutien și pe parcursul petrecerii a alunecat”

”Eu nu sunt petrecăreață, în general petrecerile la care particip sunt cele la care cânt. Cred că cea mai nebună a fost atunci când am căzut pe scenă de cinci ori, la începutul concertului am căzut, m-am ridicat, am mai stat, am căzut. Am purtat niște platforme foarte mari și nu eram foarte experimentată. La o petrecere tot de genul ăsta mi-am ascuns un tampon în sutien și pe parcursul petrecerii a alunecat și am ajuns prin ziare și a fost cea mai scandaloasă știre despre mine, am plâns… Nu mă afectează, eu trăiesc foarte mult în bula mea și mă concentrez foarte mult pe ceea ce fac și știu cât de mult muncesc și știu ceea ce fac și nu mă oprește nimic”, a detaliat Ruby, potrivit spynews.ro.

Vedeta a făcut declarații și despre ținuta extrem de provocatoare pe care a purtat-o de curând la un ecveniment monden. Aceasta a ales o rochie cu un print în partea de sus care a dat impresia că are bustul gol: ”Mi-am luat un body și sunt mai mici decât ai mei. M-am raportat mult la apariția mea anterioară la care la fel am purtat o ținută la fel de îndrăzneață cu doi cocoșei și m-am gândit cum să o fac să o întrec pe aceea”.

Ruby formează un cuplu cu Robert

Ruby, una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete din showbiz-ul autohton,  formează un cuplu de mulți ani cu Robert Adrian, împreună cu care a participat și la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1. Ruby și Robert s-au cunoscut la filmările videoclipului „Stinge lumina” al artistei, unde acesta a jucat rolul bărbatului cucerit de formele voluptuoase ale solistei. Robert este dansator de profesie și mare pasionat de sport. De altfel, iubitul lui Ruby a participat și la show-ul „Ninja Warrior”, difuzat de Pro TV.

În ultima perioadă de timp au apărut zvonuri confom cărora Ruby și Robert nu ar mai forma un cuplu, lucrru pe care artista l-a dezmințit. Despre relația sa cu Robert a făcut aceasta declarații pentru wowbiz.ro. “Nu sunt singură, sunt în aceeași relație, doar că îmi place să îmi țin viața mea personală, personală și să las oamenii să se bucure de munca mea și de activitatea mea artistică, nu vreau să îi fac de cap cu ceea ce trăiesc eu în particular”, a explicat Ruby.

citește și...