Cel mai dureros moment pentru Cezar Ouatu. ”Și în culise, și pe scenă, sufletul meu era dezamăgit față de evenimentul trist pe care-l trăisem”

10.08.2020, 11:59
Cel mai dureros moment pentru Cezar Ouatu. ”Și în culise, și pe scenă, sufletul meu era dezamăgit față de evenimentul trist pe care-l trăisem”
Cel mai dureros moment pentru Cezar Oautu. ”Și în culise, și pe scenă, sufletul meu era dezamăgit față de evenimentul trist pe care-l trăisem”

Cântărețul Cezar Ouatu a vorbit despre unul dintre cele mai dificile momente prin care a trecut. Acesta a fost nevoit să suțină un spectacol după funeraliile tatălui său.

Cezar Ouatu și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Unica. Artistul afăcut mărturisiri despre unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa.

”Un moment delicat a fost atunci când a trebuit să mă întorc de la Berlin pentru funeraliile tatălui meu și, ulterior, să revin la Berlin unde trebuia să debutez cu o Operă. Și în culise, și pe scenă, sufletul meu era dezamăgit față de evenimentul trist pe care-l trăisem.

Cred că atunci s-a văzut tăria mea, ca artist, să pot duce mai departe și să gândesc în mod constructiv și să pun în valoare starea mea, în muzică. A fost un succes, dar tot ce a însemnat primul spectacol a fost ceva ce nu pot uita. Am încercat să mă gândesc că-l dedic tatălui meu, dar în sufletul meu era o contradicție. Știam că trebuie să-l duc la capăt și să fie un succes”, a povestit Cezar Ouatu pentru sursa citată.

Participă în noul sezon al emisiunii ”Ferma”

Cezar Ouatu, în vârstă de 40 de ani, se numără printre vedetele care vor participa în noul sezon al emisiunii ”Ferma”, de la Pro TV, moderat de Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan.

Artistul a făcut declarații despre emisiunea la care urmează să fie concurent.

”Provocarea a fost acceptată din start, încă de când am primit telefonul. În primul rând, în ultimii ani, începând de la Eurovision încoace, au fost provocări acceptate. În plus, îmi doream să fi făcut armata și cum nu am apucat, așadar este o ocazie senzațională să redevin cum eram o dată, la începuturile mele, mai spartan, detașat de tot ce înseamnă tehnologie și să revin la origini. Cred că acest experiment te călește foarte mult și te face să te redescoperi așa cum suntem, fără tehnologizare”, a declarat Cezar Ouatu.

citește și...