Cel mai dureros moment din viața Vicăi Blochina. ”Atunci am regretat că am făcut copilul cu omul acela”

11.04.2021, 15:02
Cel mai dureros moment din viața Vicăi Blochina. ”Atunci am regretat că am făcut copilul cu omul acela”
Cel mai dureros moment din viața Vicăi Blochina. ”Atunci am regretat că am făcut copilul cu omul acela”

Vica Blochina a trecut printr-un moment extrem de dureros în urmă cu ani.

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. . Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiețel care se numește Edan.

Recent, Vica Blochina a vorbit despre cel mai trist moment din voiața ei, care are legătură cu fiul ei. Se întâmpla la scurtă vreme după ce aceasta devenise mamă.

Cel mai dureros moment din viața Vicăi Blochina. ”Cel mai greu moment a fost când a trebuit să facem test de paternitate”

Vica Blochina a mărturisit că și-ar face viața altfel dacă ar fi să poată da timpul înapoi.

”Eu voiam să plec în Italia şi mă gândeam cum o să găsesec un prinţ bogat. Am ajuns în România la un bar cunoscut din Capitală. Am fost şi în Cipru unde am făcut facultatea, dar m-am întors în România. Am cunoscut multă lume bună şi pe tatăl copilului meu. A fost un cerc de prieteni, el era prieten cu Giovanni, care era împreună cu o prietenă a mea. Am făcut copilul după o relaţie de 16 ani. Dacă aş da timpul înapoi, mi-aş face altfel viaţa”, a spus Vica Blochina, potrivit libertateapentrufemei.ro.

”Cel mai greu moment a fost când a trebuit să facem test de paternitate şi el nu-l văzuse de un an pe copil. Băiatul a fugit spre Piţi şi el nu l-a băgat în seamă, iar copilul l-a întrebat „Tată, tu m-ai uitat?”. Atunci am regretat că am făcut copilul cu omul acela. Din momentul acela cred că s-a simţit foarte prost şi relaţia lor s-a îmbunătăţit”, a completat vedeta.

citește și...