Cel mai dureros moment din viața lui Puya. ”Poate avea probleme și nu avea cui să i le spună”

15.02.2022, 15:44
Cel mai dureros moment din viața lui Puya. ”Poate avea probleme și nu avea cui să i le spună”
Cel mai dureros moment din viața lui Puya. ”Poate avea probleme și nu avea cui să i le spună”

Cântărețul Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu, în vârstă de 42 de ani, a vorbit, în cadrul unu podcast, despre unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa. Acesta a făcut declarații despre moartea fratelui său. ”Mi-a părut foarte rău de momentele pe care le-am pierdut. Poate avea probleme și nu avea cui să i le spună”, a spus artistul.

Cântărețul de hip-hop Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu, formează o familie alături de Melinda, femeia cu care s-a cununat civil în luna septembrie a anului 2011. Cei doi au împreună trei copii.

De-a lungul timpului, Puya a a avut parte și de momente extrem de dureroase. În urmă cu ani, artistul și-a pierdut fratele.  Despre dispariția fratelui său a făcut Puya mărturisiri la podcastul lui Cătălin Măruță.

Cel mai dureros moment din viața lui Puya.”El era în Italia, lucra acolo, și la un moment dat m-a sunat cineva și mi-a zis că fratele meu nu mai e”

”El era în Italia, lucra acolo, și la un moment dat m-a sunat cineva și mi-a zis că fratele meu nu mai e. Ăla a fost un moment de răscruce..Mi-am dat seama că toată alergătura cu spectacolele nu merită. Uneori suna și nu puteam să îi răspund. Totul e degeaba dacă nu putem să stăm unul cu altul, cu familia. Noi nu ne vedeam cu anii, pentru că el era în Italia. Era acolo să facă bani. Mi-a părut foarte rău de momentele pe care le-am pierdut. Poate avea probleme și nu avea cui să i le spună. De atunci, am luat asta ca pe o lecție și nu mai fac așa”, a declarat Puya, citat de click.ro.

Deși au trecut mulți an de la dispariția fratelui său, Puya a dezvăluit că nu a șters nici acum din telefon numărul fratelui său: „Am chestia asta, nu pot să șterg numărul din telefon. Eu nu aș vrea să mi se întâmple mie așa ceva, să îmi moară copilul… E frica mea cea mai mare. Eu nu știu dacă aș putea să trec peste, așa cum au reușit ai mei”.

citește și...