Cel mai dificil lucru pentru Cătălin Botezatu în perioada de izolare. ”A fost un dezastru”

26.09.2020, 13:46
Cel mai dificil lucru pentru Cătălin Botezatu în perioada de izolare. ”A fost un dezastru”
Cel mai dificil lucru pentru Cătălin Botezatu în perioada de izolare. ”A fost un dezastru”

Designerul Cătălin Boitezatu a dezvăluit ce a fost cel mai dificil pentru el în perioada în care a stat izolat la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus.

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a mărturisit că în perioada de izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus i-a fost foarte greu să nu meargă la saloanele de înfrumusețare, știut fiind că acesta este extrem de atent când vine vorba de imaginea sa. Cătălin Botezatu a afirmat că acea perioadă a fost pentru el dezastruoasă.

”A fost un dezastru. Am ieșit de foarte puține ori în acea perioadă și apelam la șepci. Însă cel mai dificil a fost cu manichiura și pedichiura, pe care am fost nevoit să mi le fac singur, în condițiile în care am două mâini stângi. Am „reușit” să îmi rup toți ciorapii agățându-i cu unghiile de la picioare, iar cele de la mâini erau „arme” albe, zgâriam tot ce prindeam. Și, da, categoric am trecut pe la salon înainte să mă operez”, a detaliat designerul pentru libertatea.ro.

Acesta a mărturisit că a rămas la fel de precaut în ceea ce privește măsurile de protecție chiar și după ce a ieșit din izolare.

”Am acordat o mare atenție acestei situații, sunt un om responsabil, atent la ceea ce se întâmplă. Nu fac parte din categoria celor care nu cred în existența acestui virus, iau toate măsurile de precauție și respect regulile. Respect indicațiile medicilor, ale autorităților, mă spăl de zeci de ori pe mâini zilnic, am în continuare covoraș cu clor la ușă. Nu mai sunt la fel de „paranoic” ca în perioada de urgență, dar respect în continuare toate recomandările. Și dacă ar fi să dau un sfat, acela este să respectăm aceste măsuri pentru a ne fi bine tuturor”, a mai declarat el.

Ce spune Cătălin Botezatu despre viața sa sentimentală

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a vorbit și despre viața sa sentimentală.

”Niciodată nu am să fiu singur, dar nu-mi mai place să vorbesc despre asta, să fac din relația mea un subiect de presă. Dacă în tinerețe cu toții vedeam viața altfel, odată cu maturizarea am înțeles că viața personală e ceva tabu și trebuie să rămâna așa, un secret bine păstrat. Chiar și dacă e vorba de familie, ea trebuie să fie protejată. Îmi este bine așa cum este acum”, a mai spus Cătălin Botezatu pentru sursa citată mai sus.

citește și...