Cel de-al doilea sezon al serialului ”Adela” va avea premiera diseară. Ce a declarat actorul Mihai Călin

19.08.2021, 15:20
Cel de-al doilea sezon al serialului ”Adela” va avea premiera diseară. Ce a declarat actorul Mihai Călin
Cel de-al doilea sezon al serialului ”Adela” va avea premiera diseară. Ce a declarat actorul Mihai Călin

Cel de-al doilea sezon al serialului de ficțiune ”Adela – Adevăr și eliberare”, produs de Ruxandra Ion, va avea premiera diseară, de la ora 20.30, la postul de televiziune Antena 1. Actorul Mihai Călin, în vârstăî de 53 de ani, a făcut o declarație neașteptată înainte de începerea celui dea-l doilea sezon al serialului ”Adela.

 

Invitat în cadrul Observatorului 12 de la Antena 1, actorul Mihai Călin a făcut o dezvăluire savuroasă legată de noul sezon al serialului ”Adela”.  „Mi s-a întâmplat foarte des în vacanţă un lucru amuzant. E destul de delicat şi cu siguranţă li s-a întâmplat şi celorlalţi! Mă oprea lumea să îmi spună: ”Adela e fata dumneavoastră!”. Le-am spus ”eu ştiu, că am citit scenariul, cam toată lumea şi-a dat seama, dar este foarte importantă desfăşurarea evenimentelor şi momentul în care Paul Andronic va afla acest lucru!”, a povestit acesta. Mihai Călin a adăugat: „E un sezon al adevărului, sunt mai multe mistere, mai multe minciuni care au fost colportate prin această familie. Se schimbă multe lucruri, aşa că vă invit să fiţi cu ochii pe noi, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1”.

Începând din această seară, în fiecare joi, de la 20:30, telespectatorii vor putea descoperi, astfel, care este parcursul personajelor lor preferate și unde le vor duce răsturnările de situație, veştile neaşteptate şi momentele încărcate de tensiune din finalul primului sezon.

Ce actori pot fi văzuți în serialul ”Adela”


Serialul ”Adela” spune povestea a două surori, Adela și Andreea, care află că una din ele este în realitate fata unui om bogat. Mama celor două o trimite pe fiica ei adevărată, Andreea, în lumea bogaților. Astfel, Andreea își asumă identitatea surorii ei, Adela, și se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov.

Telespectatorii vor putea urmări continuarea poveştii ce se bucură de o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie. Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Maria Buză, Gelu Niţu, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Dominique Lăcătuş, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Doru Ana, Romeo Visca, Alina Florescu, Vlad Gherman, Tatiana Şelaru, Răzvan „Krem” Alexe, Ştefana Darzeu, Teodora Păcurar, dar şi protagoniştii Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Alecsandru Dunaev vor putea fi urmăriţi începând de joi, 19 august, de la ora 20.30, la Antena 1, în cel de-al doilea sezon al serialului Adela.

citește și...