Cei mai geloși nativi din zodiac. Reacționează dur și nu iartă infidelitatea!

26.04.2021, 11:51
Cei mai geloși nativi din zodiac. Reacționează dur și nu iartă infidelitatea!
Cei mai geloși nativi din zodiac. Reacționează dur și nu iartă infidelitatea!

Despre nativii dinmai multe zodii se spune că sunt cei mai geloși. Nu își pot ascunde sentimentele și reacționează dur.

Unele persoane sunt geloase, altele nu cunosc acest sentiment. Specialiștii în astrologie susțin că zodia în care o persoană s-a născut poate da indicii în acest sens. Astfel, printre ci mai geloși nativi din zodiac se numără și Scorpionii. Nativii din acest semn astral sunt extrem de pasionali. Iubesc nebunește, dar sunt și extrem de geloși. Dacă simt că partenerul nu se ridică la așteptările lor sau au impresia că sunt înșelați reacționează dur, făcând adevărate crize. Nu iartă infidelitatea, ba chiar vor căuta modalități de a se răzbuna crunt pe cel care i-a înșelat.

Despre nativii din zodia Pești se spune că sunt printre cei mai geloși din zodiac, dat fiind că nu au deloc încredere în cei din jur. Tot timpul vor avea impresia că sunt înșelați și își vor acuza partenerul, exagerând și făcând crize de gelozie.

Berbecii, Capricornii și Leii în topul geloșilor

Persoanele născute sub semnul Berbecului sunt extrem de pasionale, dar și foarte posesive. Vor să-și controleze partenerul și să știe tot ce se întâmplă în relația lor. Dacă au cea mai mică suspiciune nu vor ezita să își arate gelozia și să își acuze partenerul că nu le este fidel.

Nativii din zodia Capricornului sunt extrem de suspicioase, astfel că devin obsedate să știe tot ce cface partenerul de viață. Și aceștia au reacții extreme atunci când sunt cuprinși de gelozie.

Despre nativii din zodia Leu, specialiștii în astrologie susțin că sunt foarte greu de păcălit într-o relație. Simt când sunt înșelați de partenerul de viață și nu ezită să-și arate gelozia și să răbufnească la adresa celor despre care ei cred că le-au înșelat încrederea. Sunt atât de mândri că nu vor acceprta niciodată ca cineva să le fie infidel.

citește și...