“Cea mai sexy femeie din lume” a fost “extrem de umilită” pe rețelele de socializare. “S-a îngrășat, așa arată fără filtre”

18.10.2022, 16:29

Paige Spiranac s-a destăinuit după ce s-a confruntat cu body-shaming, după o apariție publică recentă. Spiranac, care a fost desemnată ‘Cea mai sexy femeie în viață’ de către revista Maxim la începutul acestui an, a declarat că a fost “extrem de umilită” pe rețelele de socializare în urma apariției publice.

Paige Spiranac a povestit în detaliu despre hărțuirea îngrozitoare pe care a primit-o după ce a aruncat prima aruncare la meciul dintre Yankees și Brewers din Milwaukee, în septembrie.

Fosta jucătoare profesionistă de golf, în vârstă de 29 de ani, a apărut înaintea confruntării MLB, dar a fost șocată să primească un val de hate pe internet, care i-a atacat cu cruzime aspectul fizic, potrivit dailystar.co.uk

“S-a îngrășat, așa arată fără filtre”

Senzația social media și instructorul de golf, care a fost desemnată ‘Cea mai sexy femeie în viață’ în lista 2022 Hot 100 a revistei Maxim, a încărcat videoclipul pentru cei 302 mii de abonați ai săi de pe YouTube.

Vorbind pe canalul ei oficial, Spiranac a spus: “Nu am văzut nimic. Nu doar corpul [rușinat], ci și aspectul meu, cum ar fi fața mea și totul. În Milwaukee, oamenii spuneau: “S-a îngrășat, așa arată fără filtre”. A fost o nebunie”.

“Chiar și cele mai frumoase femei din lume nu arată întotdeauna perfect”

“Dar, iată care este chestia. Când filmez, evident că aleg cele mai bune poze. Am o iluminare excelentă. Sunt multe lucruri pe care le aleg în obținerea unei fotografii frumoase. Și astfel, când ești pe un stadion care are o iluminare severă deasupra capului, o iluminare fluorescentă deasupra capului, pur și simplu nu vei arăta cel mai bine. Și astfel am simțit această presiune imensă de a arăta perfect, tot timpul. Iar acest lucru este imposibil din punct de vedere uman. Este foarte dificil să faci asta. Nimeni nu poate face asta. Chiar și cele mai frumoase femei din lume nu arată întotdeauna perfect.”

Spiranac a primit o avalanșă de sprijin în urma abuzului, având un număr de 3,6 milioane de urmăritori loiali pe Instagram de la prima ei postare din februarie 2015.

Spiranac a vorbit la o lună după ce a dezvăluit amploarea comentariilor îngrozitoare pe care le-a primit online și a explicat influența pe care acestea o pot avea atât asupra bărbaților, cât și asupra femeilor.

Ea a spus: “Nu știu ce să spun. Cred că aceasta este o problemă reală, deoarece este un subiect uriaș în rândul femeilor cu privire la faptul că au probleme legate de corp, că sunt rușinate și că au nesiguranță corporală.”

 

citește și...