Cea mai scumpă piesă vestimentară din garderoba Ralucăi Bădulescu. ”Realizată integral din cristale şi mărgele, are 27 de kilograme”

25.11.2020, 14:55
Cea mai scumpă piesă vestimentară din garderoba Ralucăi Bădulescu. ”Realizată integral din cristale şi mărgele, are 27 de kilograme”
Cea mai scumpă piesă vestimentară din garderoba Ralucăi Bădulescu. ”Realizată integral din cristale şi mărgele, are 27 de kilograme”

Raluca Bădulescu a dezvăluit care este cea mai scumpă piesă vestimentară pe care o are în garderobă.

Raluca Bădulescu este cunoscută pentru stilul său elegant și pentru faptul că este înnebunită după hainele de calitate. Jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, a dezvăluit care este cea mai scumpă piesă vestimentară pe care o are în garderobă. Este vorba despre o jachetăBalmain, care are 27 de kilograme și care este realizată intergral din cristale și mărgele. ”Excluzând bijuteriile, cele mai scumpe piese din garderoba mea sunt jachetele, pentru care am o adevărată pasiune, şi sacourile. Jachetele tip biker sunt marea mea dragoste, sunt piese timeless, în care merită să investeşti. Cred că trebuie să fie de calitate, au o altă ţinută şi le poţi purta în combinaţii cu piese din magazinele mass-market, arătând ca scoasă din cutie. Cea mai scumpă piesă pe care o am este o jachetă Balmain, o piesă de colecţie, realizată integral din cristale şi mărgele, are 27 de kg, deşi este foarte scurtă. Este piesă mea preferată şi cea mai scumpă din garderobă… Sunt, însă, sigură că nu valorează 3 ron în perioada de pandemie, nu pot mânca mărgelele de pe ea. Nu recomand achiziţionarea unor astfel de piese, decât dacă le iubiţi cu adevărat. Eu mi-am dorit-o cu disperare, am dorit să îi fac propria ei vitrină”, a detaliat Raluca Bădulescu pentru okmagazine.ro.

Vedeta a afirmat că are în garderobă și obiecte de 10 lei. ”Am în garderoba şi obiecte de 10 ron pe care le port. Important este cum le combini. Există garderobe care conţin numai piese scumpe şi există garderobe, ca a mea, în care sunt şi piese scumpe şi piese ieftine, dar contează cum faci styling şi cum ştii să le porţi. Cunosc persoane care se îmbracă doar de la magazine mass market şi arată impecabil şi persoane care poartă doar piese scumpe care arată foarte ieftin şi nepotrivite. Aşa cum am spus de multe ori şi în emisiunea “Bravo, ai stil!” trebuie să ştii să porţi un lucru, valoarea lor nu contează”, a adăugat aceasta.

Ce nu știe lumea despre Raluca Bădulescu


Raluca Bădulescu a scos la iveală și câteva amănunte mai puțin cunoscute despre ea.

Vedeta a afirmat că este pisăloagă și iute la mânie.

”Faptul că “Bravo, ai stil!” este un reality show a permis publicului să ne cunoască şi cu bune şi cu rele. Oamenii ştiu cam tot despre mine, nu sunt secretoasă, nu am lucruri de ascuns. Sunt pisăloagă şi foarte iute la manie, dar niciodată nu mă supăr cu adevărat şi întotdeauna îmi trece supărarea în cinci minute. Nu jignesc şi nu îmi plac jignirile, nu le înţeleg. Nu agreez deloc bullyingul, ura, violenţă verbală”, a spus Raluca Bădulescu.

citește și...