Cea mai romantică surpriză pe care Edward Sanda i-a făcut-o Cleopatrei Stratan. ”Efectiv mi-au explodat ochii în lacrimi”

21.10.2020, 15:55
Cea mai romantică surpriză pe care Edward Sanda i-a făcut-o Cleopatrei Stratan. ”Efectiv mi-au explodat ochii în lacrimi”
Cea mai romantică surpriză pe care Edwrad Sanda i-a făcut-o Cleopatrei Stratan. ”Efectiv mi-au explodat ochii în lacrimi”

Cleopatra Stratan a dezvăluit care a fost cea mai romantică surpriză pe care i-a făcut-o logodnicul ei, Edward Sanda.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Relația lor devine din ce în ce mai serioasă, dat fiind că tânăra artistă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edward Sanda. Cleopatra Stratan a primit inelul de logodnă chiar de ziua ei, 6 octombrie, zi în care a împlinit 18 ani.

Cântăreața a povestit, pentru revista Unica, care a fost cea mai romantică surpriză pe care i-a pregătit-o Edward Sanda.

”Edward mă surprinde pe zi ce trece chiar și doar atunci când îmi face un compliment. Dar, dacă ar fi să exemplific ceva grandios, mi-a făcut o surpriză extraordinară atunci când m-a sunat în timpul lansării albumului său și a cântat cu mine pe FaceTime piesa mea preferată de pe album, “Nuanțe de iubire”. Când l-am văzut cu microfonul în mână și cu toată lumea în fața lui, efectiv mi-au explodat ochii în lacrimi și m-am emoționat foarte mult”, a spus tânăra artistă.

Cleopatra Stratan a afirmat că între ea și actualul ei logodnic există o chimie foarte puternică.

”Da, așa cum ne vede lumea pe rețelele de socializare, exact așa suntem și în viața reală. Suntem foarte naturali, într-adevăr avem o chimie foarte puternică, ne înțelegem de minune și suntem cei mai siguri că ne vom trăi viața împreună până la final”, a completat cântăreața.

Ce părere are Cleopatra Statan despre căsătorie

Cleopatra Stratan a vorbit și despre căsătoria cu Edwatd Sanda, dat fiind că acum cei doi sunt logodiți.

”A fost un pas pe care l-am simțit amândoi, dar nu ne-am gândit la nuntă și la toate detaliile de căsătorie. Sincer, pentru mine căsătoria nu ține de vârstă. Acest pas se face atunci când simți. Nu se va schimba nimic pentru noi dacă ne căsătorim, doar vom avea oficial destinele legate”, a mai spus vedeta.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda plănuiesc să se mute împreună.

”Sigur, acesta este primul lucru pe care vrem să-l facem după ce termin liceul. La București vom sta împreună pentru că vreau să vin la facultate”, a explicat ea.

citește și...