Cea mai mare cumpănă din viața Oanei Zăvoranu. ”Am fost resuscitată de mai multe echipe de medici”

14.06.2021, 11:07
Cea mai mare cumpănă din viața Oanei Zăvoranu. ”Am fost resuscitată de mai multe echipe de medici”
Cea mai mare cumpănă din viața Oanei Zăvoranu. ”Am fost resuscitată de mai multe echipe de medici”

Oana Zăvoranu a făcut declarații despre unul dintre cele mai dramatice momente din viața sa, când a încercat să se sinucidă.

Oana Zăvoranu a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa, când a clacat din cauza problemelor pe care le avea cu fostul partener de viață, cu mama sa și cu vrăjitoarele. ”A fost foarte real, deși mi-am auzit ulterior anumite, mi-au trecut pe la urechere că ar fi fost regizat. Nimic din viața mea, nimic nu a fost regizat. S-a întâmplat pe luna decembrie 2012, fuseseră arestare vrăjitoarele, îmi luasem de pe suflet această povară și ieșisem cu bine din acest hop al vieții mele, dar ceva în interiorul meu a clacat. Am simțit în acel moment că nu mai pot să duc, era prea mult, mai mult decât putea să ducă un om pe picioare. Într-un moment de lașitate, dar sincer, îți trebuie mult curaj să faci asta. Am apăsat pe trăgaci, am ajuns în timp util și am fost resuscitată de mai multe echipe de medici și am trăit în continuare”, a spus Oana Zăvoranu, potrivit spynews.ro.

”Eram singură, epuizată, stoarsă de puteri, la finalul unei lungi lupte duse cu fostul soț, cu mama, cu vrăjitoarele. Pur și simplu am ajuns la o contorizare a mea, unde am considerat că este prea mult pentru mine și într-un mod laș… nici nu mă mai interesa ce urmează. Așa am considerat eu. Dumnezeu a vrut să continui și are un plan cu fiecare dintre noi”, a adăugat vedeta.

Oana Zăvoranu și-a găsit liniștea alături de Alex Ashraf

Oana Zăvoranu are două mariaje la activ. Vedeta a fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Oana Zăvoranu a afirmat că Alex Ashraf este omul care o chilibrează și la care a descoperit tot ceea ce și-a dorit la un bărbat.

”Omul cu care sunt măritată și care este colțișorul meu, este balansul meu, omul care câteodată mă enervează fantastic, pentru că nu este pe aceeași lungime de undă cu mine la anumite chestii, e foarte critic cu mine, dar în proporție de 90% mă calmează, îmi oferă un cuib. Eu am tânjit tot timpul după o familie. În Alex am întâlnit soțul, iubitul, fratele, copilul, tot, tot! Tot am întâlnit în el! În viața de zi cu zi suntem ca doi copii. În viața de zi cu zi nu sunt deloc omul dur care par la televizor. Nu sunt dură, nu am cruzime. Eu sunt un copil mare”, a declarat Oana Zăvoranu.

”Este omul care mă echilibrează, extraordinar de cald. Eu cred în proporție de 99,99% că este bărbatul pe care îl iubesc cel mai complet și nu pentru că l-am cunoscut când aveam 40 și ceva de ani, pentru că eu mintea asta o am de 20 și ceva de ani. Nu m-am maturizat deloc, sunt aceeași Oana. Căldura lui, modul lui de a mă lua, tot. A avut și de ce să stea cu mine! Au fost momente în viața când am avut oameni care nu au vrut să fie nimic, să nu am nimic. Au fost, din păcate, la un anumit moment din viața mea, oameni care, din orgolii și invidii ascunse au vrut să sape cât mai adânc în jurul meu”, a adăugat vedeta.

citește și...