Cea mai mare bucurie a lui Jorge. ”Stă la o oară distanță de mine, ceea ce e altceva”

29.08.2020, 10:50
Cea mai mare bucurie a lui Jorge. ”Stă la o oară distanță de mine, ceea ce e altceva”
Cea mai mare bucurie a lui Jorge. ”Stă la o oară distanță de mine, ceea ce e altceva”

Cântărețul Jorge are toate motivele de bucurie. Artistul este fericit că fiica sa a revenit din America și acum locuiește în România, astfel că o poate vedea foarte des.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Karina, fiica lui Jorge, a locuit o perioadă de timp în America, alături de mama sa. Însă acum Alina Laufer a revenit în țară, astfel că Jorge este extrem de fericit că poaate fi alături de Karina.

„Pandemia aceasta a fost horror pentru că ne-a ținut departe. Noi trebuia să ne vedem în martie, fix atunci când s-a decretat stare de urgență. Nu ne mai văzusem fizic din noiembrie, ea și mama ei locuind de doi ani în America, la Miami. Acolo, situația a fost destul de bună, până când Miami a trecut pe locul 1 la număr de cazuri de Covid. Dar nu am fost îngrijorat.

Mă bucur că au decis să se mute înapoi, că pot să o văd pe Karina aproape în fiecare zi. Stă la o oră distanță de mine, ceea ce e altceva. Acum tocmai am dat un examen la o școală, mai dăm și la alta, să avem opțiuni. Ea s-a obișnuit pe sistemul american, nu o putem da din nou la sistemul de stat din România. Ne-am dorit pentru copiii noștri să urmeze școli private. Karina trece în clasa a VI-a, Ilinca (18 ani, fiica soției sale, Ramona) e în clasa a XII-a, iar David (3 ani și jumătate) încă are nevoie de bonă”, a declarat Jorge, citat de click.ro.

Izolarea i-a dat bătăi de cap

Jorge a mărturisit că perioada de izolare a fost una cu multe provocări pentru el și familia sa.

„Am zis că e mai bine să stăm bine la psihic, mai ales că eram 6 oameni în casă: eu, soția, David, bona, Ilinca și prietenul ei. Am înnebunit, ne băteam pe balcon. În a doua lună am plecat toți la munte.

Am stat o lună la Azuga și a fost perfect, căci poți să te autoizolezi și la altă adresă. Am închiriat acolo o vilă cu jacuzzi, patru camere (fiecare cu baia ei)… Am făcut grătare, ne-am relaxat, ne vizita ursul în fiecare seară, a fost super”, a mai spus artistul.

citește și...