Cea mai frumoasă ipostază cu Andrea Marin și fiica ei. Cum s-au fotografiat cele două

21.06.2020, 09:53
Cea mai frumoasă ipostază cu Andrea Marin și fiica ei. Cum s-au fotografiat cele două

Andreea Marin a dat publicității un colaj de fotografii în care apare alături de fiica ei, în ipostae pline de tandrețe.

Vedeta de televiziune Andreea Marin are o fiică adolescentă din mariajul cu binecunoscutul artist Ștefan Bănică Junior. Relația dintre cele două este una extrem de apropiată, după cum se poate vedea și dintr-un colaj de fotografii pe care Andreea Marin l-a postat pe contul său de socializare. În imagini, mama și fiica au fost surprinse în momente de tandrețe maximă.

”2 Violete. O singură dragoste. Infinită”, a menționat vedeta de televiziune în mediul online.

Postarea Andreei Marin a adunat numeroase like-uri de la internauți, dar și numeroase mesaje care mai de care mai frumoase.

”Superbe mama și fiica”, ”Adevărate clipe fericite”, ”O fetiță foarte frumoasă, îți seamănă perfect”, ”Așa mamă, așa fiică”, ”Două frumuseți, picătură ruptă din mama ei”, ”Aveți o fată foarte frumoasă! seamănă cu ambii părinți”, ”Fata are trăsături foarte frumoase, parcă e Albă ca Zăpada”, ”Sunteți foarte frumoase amândouă”,

”Ce frumoasă este! Ce mult îi seamănă tatălui ei”, ”Sunteți două prințese minunate”, ”Sunteți frumoase foc”, ”Combinația între frumusețea Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., cu ochii albastri…Violeta cu siguranță va fii cea mai frumoasa femeie a României când va fii mare!”, ”Violeta este o splendoare”.

Cum a fost perioada de criză din cauza pandemiei pentru cele două

Vedeta de televiziune Andreea Marin a explicat cum a fost relația cu fiica sa în această perioadă de criză provocată de pandemia de coronavirus din România.

Andreea Marin a fost implicată activ în campanii de ajutorare în această perioadă. Întrebată cum a perceput fiica ei, Violeta, faptul că a fost nevoită să stea acasă, vedeta de televiziune a răspuns:

”E fată mare acum, are 12 ani și jumătate, și a înțeles cât de prețios e sprijinul ei, am împărțit în casă responsabilitățile, îmi umple sufletul cu optimismul ei și îmi gătește minunat!”.

Andreea Marin a dezvăluit că nu prea a mai avut timp să petreacă timp cu fiica sa, însă a afirmat la vremea respectivă că se va revanșa față de Violeta.

”Nu prea reușesc, efectiv muncesc zi lumină, non stop la telefon, pe mailuri, contracte, organizarea convoaielor care nu e ușoară deloc, transmisiuni live, așa că mă bazez pe înțelegerea ei acum, dar va culege roadele mai târziu, căci nu voi rămâne datoare. Va veni timpul când mă voi revanșa, promit!”, explica Andreea Marin.

citește și...