Câți bani a reușit să strângă Andreea Marin în lupta împotriva pandemiei de coronavirus

08.04.2020, 10:44
Câți bani a reușit să strângă Andreea Marin în lupta împotriva pandemiei de coronavirus
Câți bani a reușit să strângă Andreea Marin în lupta împotriva pandemiei de coronavirus

Andreea Marin se implică trup și suflet în lupta împotriva pandemiei de coronavirus! Vedeta și fundația ‘Prețuiește Viața’ continuă să ajute persoanele afectate de COVID-19. Toate donațiile merg către spitalele din România.

Câți bani a reușit să strângă Andreea Marin în lupta împotriva pandemiei de coronavirus

Până în acest moment, convoiul umanitar ‘Prețuiește Viața’ a ajuns la 12 spitale din țară. De mai bine de patru săptămâni, Andreea Marin continuă să strângă banuți. Vedeta a reușit să adune până acum peste 650.000 de euro.

‘Depindem mai ales de cât ne ajutați voi de mult, la rândul vostru, prin donațiile voastre, mai mici sau mai mari, fiecare gest contează, iar solidaritatea clădește, știm deja! Împreună căpătăm putere! Vă reamintesc că până acum am reușit să depășim 650.000 de euro cu ajutoarele noastre în acest convoi umanitar al Fundației Prețuiește Viața, am ajuns în 12 orașe ale țării și în 12 spitale și nu ne oprim’, a scris aceasta pe Instagram.

În plus, Andreea se implică masiv și în construirea unui spital destina în întregime îngrijirii bolnavilor de coronavirus.

‘Acum, punem umărul la realizarea unui nou spital, destinat exclusiv bolnavilor de COVID, ce va fi gata în scurt timp, voi reveni cu detalii. În același timp, ne vom îndrepta și către alte localități din țară, atât cât ne permite solidaritatea voastră exprimată în donații’, a mai adăugat ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Zâmbetul minunat al unui medic mulțumit ca se întoarce cu combinezoanele donate de Fundația Prețuiește Viața în maternitatea Bucur, maternitate declarata COVID, pentru ca primește femei însărcinate care urmează sa nasca având aceasta amenințare a virusului… Câtă emoție și ce amestec de sentimente trebuie sa cuprindă sufletul unei viitoare mame într-o astfel de situație, dar și pe cel al medicului, al întregii echipe implicate în îngrijirea mamei a copilului nou-născut… Pentru asta punem suflet și munca și noi, voluntarii Campaniei Pretuieste Viata: pentru cât mai multa siguranta oferita în astfel de situații. Ieri și azi, ajutoarele noastre au plecat și catre Suceava, pentru Spitalul Județean de Urgenta de acolo materiale dedicate personalului medical și pentru zona în carantina peste 20 de tone de hrana și apa plata, voi reveni cu imagini și multumiri pentru cei ce ne-au sprijinit. Pana acum, 12 zone ale tarii și 12 spitale au fost sprijinite de Campania Pretuieste Viata. Cum poți și tu ajuta? 1) Doneaza 2 euro prin SMS la 8825 2) Din străinătate, doneaza prin paypal.me/pretuiesteviata sau prin Revolut 3) Sau doneaza prin transfer direct în contul Fundației Pretuieste Viata destinate Campaniei Pretuieste Viata de ajutorare în criza COVID-19: Cont in RON: RO29BRDE445SV95792894450 Cont in USD: RO72BRDE445SV95793004450 Cont in EUR: RO63BRDE445SV95793184450 Beneficiar: Fundația Prețuiește Viața (strada Titu Maiorescu, Voluntari, judetul Ilfov, cos postal 077191) Banca: BRD Dorobanti (Calea Dorobantilor, nr 135, Bucuresti) Swift: BRDEROBU Împreună capatam putere! ❤️ Sprijiniți-ne sa continuam sa ajutam !

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania) pe

citește și...