Cea mai amuzantă gafă pe care a făcut-o Amalia Enache la TV. ”Am făcut o balenă zburătoare”

15.10.2021, 15:47
Cea mai amuzantă gafă pe care a făcut-o Amalia Enache la TV. ”Am făcut o balenă zburătoare”
Cea mai amuzantă gadă pe care a făcut-o Amalia Enache la TV. ”Am făcut o balenă zburătoare”

Știrista Amalia Enache a dezvăluit, în cadrul unui interviu, care a fost una dintre cele mai amuzante gafe pe care le-a făcut la TV. ”Am făcut o balenă zburătoare” , a povestit ea. Prezentatoarea  a vorbit și despre cariera sa și începuturile sale în TV, la postul de televiziune Pro TV, unde lucrează de peste 20 de ani.

Amalia Enache este cunoscută publicului telespectator din postura de prezentatoare de știri la postul de televiziun e PRO TV. În plan personal, Amalia Enache are o fetiță superbă, care se numește Alma și care are cinci ani.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro, Amalia Enache a vorbiut despre cariera sa în TV și și-a amintit și de un moment amuzant.

Cea mai amuzantă gafă pe care a făcut-o Amalia Enache la TV. ”Am zis „vedetă într-un parc aviatic“, în loc de „acvatic“”

”Îmi amintesc că am făcut o balenă zburătoare, am zis „vedetă într-un parc aviatic“, în loc de „acvatic“. Dar, sigur, rememorând acum, au mai fost şi altele”, a spus Amalia Enache despre gafa făcută la TV.

”Din anul 2000 sunt în redacţia Ştirilor ProTV, din 2003 sunt şi la pupitrul Ştirilor de noapte. Sigur că îmi amintesc prima zi şi de fapt primii ani, pentru că eram la început, la vârsta la care vrei să arăţi ce poţi, deşi nu îţi e clar nici ţie exact care îţi sunt limitele. Eram serioasă, ambiţioasă, la locul meu, dispusă să învăţ şi să muncesc mult… Eu eram dintre cei care la acea vârstă aveau convingerea că pot orice, că nimic nu e prea greu, prea obositor. Şi aveam foarte puternic credinţa aceasta pe care o am şi acum că e important să fii un jurnalist onest. Există o nostalgie firească a începuturilor, dar recunosc că lucrurile sunt mai uşoare după ce dobândeşti experienţă şi după ce ai deja parte de confirmări”, a declarat prezentatoarea TV.

 

citește și...