Ce vrea să facă Marcel Vela, ministrul de Interne, cu geaca de piele personalizată, după pandemie

21.06.2020, 09:34
Ce vrea să facă Marcel Vela, ministrul de Interne, cu geaca de piele personalizată, după pandemie

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a explicat ce are de gând să facă cu geaca Top Gun, personalizată, pe c are a purtat-o de la începutul pandemiei.

La o conferință de presă care a avut loc în vestul țării, referitoare la inundații, ministrul de Interne, Marcel Vela, i-a cerut unei jurnaliste să-și p0ună masca, altfel nu va începe conferința.

Potrivit Digi24, un alt jurnalist i-a spus, glumind, lui Marcel Vela că pentu ca ziarista să se conformeze el trebuie să își dea jos celebra geacă. Cu această ocazie, Marcel Vela a explicat ce are de gând să facă cu geaca respectivă.

”O s-o scot la licitație după pandemie și o să dau banii la casele de copii”, a spus ministrul de Interne.

Ce spunea în mediul online despre geaca lui de piele

În urmă cu ceva timp, pe contul său de socializare, Marcel Vela, ministrul de Interne, a vorbit despre celebra sa geacă neagră din piele.

””Secretul din spatele gecii de piele”:

Era un început de Martie, iar lumea întreagă avea să trăiască ceva neprevăzut.
Cu toții aveam să intrăm într-un carusel, fără bilet de îmbarcare și fără să cunoaștem durata cursei.

Schimbări în lanț, o viață cu totul nouă, greutăți, unitate, camaraderie, 24h/24h permanent la datorie, soluții, prezență, viziune, credință și multă speranță.
Știri, îngrijorări, articole, titluri, postări, live-uri, microfoane și… un ministru cu o GEACĂ”, a scris Marcel Vela în mediul online.


Geaca respectivă, Marcel Vela a purtat-o și în teatrele de operațiuni NATO din Afganistan, unde a participat anul trecut alături de militari și jandarmi.

Ministrul de Interne și-a continuat mesajul de pe Facebook remarcând că geaca lui din piele a stârnit interesul presei și a citat câteva titluri de articole.


”“De ce poartă Marcel Vela geacă din piele? SECRETUL din spatele aparițiilor sale!”

„Marcel Vela și-a personalizat geaca din piele de tip Top Gun!”

„Ce s-a întâmplat cu geaca din piele a lui Marcel Vela?”

„FAZA ZILEI! Ce și-a trecut Vela pe geaca din piele!”

„Marcel Vela și-a „tras” o geacă din piele la comandă!”

Vorbim despre o geacă, nu?!

Se pare că ea nu este orice geacă. Este acea GEACĂ!
A încins tastaturile și a pus cu adevărat punctul pe I, a reactivat flacăra interioară și a trezit în toți ochiul critic. Hulită de unii și iubită de alții, ea a adus părerologii laolaltă, a născut idei și ca o veritabilă “personalitate”, a născut controverse”, a mai spus el.