Ce vor să facă părinții lui Răzvan Ciobanu la doi ani de la moartea lui. ‘Ni-l aducem aminte așa cum era, vesel și plin de viață’

22.04.2021, 10:53
Ce vor să facă părinții lui Răzvan Ciobanu la doi ani de la moartea lui. 'Ni-l aducem aminte așa cum era, vesel și plin de viață'
Ce vor să facă părinții lui Răzvan Ciobanu la doi ani de la moartea lui. 'Ni-l aducem aminte așa cum era, vesel și plin de viață'

Răzvan Ciobanu a încetat din viață pe 29 aprilie 2019, în urma unui grav accident de mașină. Din păcate, creatorul de modă nu a avut nicio șansă să supraviețuiască, din cauza multiplelor fracturi și leziuni. 

Designerul a fost înmormântat în Cimitirul Progresul 1, din Capitală. Deși au trecut doi ani de la moartea lui, părinții acestuia încă suferă enorm. Acum, cei doi se pregătesc să-i facă parastasul de doi ani, care va avea loc după Paște.

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident de mașină

Elena Ciobanu, mama creatorului de modă, a mărturisit că va face pomană cu mâncărurile care îi plăceau fiului său.

„Ne pregătim să îi facem pomană lui Răzvan. După Paște o să se întâmple, pentru că acum suntem în post. O să facem o masă cum fac toți creștinii, cu tot felul de mâncăruri, care îi plăceau și lui Răzvan. Noi, după doi ani de la moartea lui, ni-l aducem aminte așa cum era, vesel și plin de viață. Nu îmi doresc să dezvolt acest subiect, pentru că este unul dureros”, a declarat femeia pentru Impact.ro. 

Cât despre pisica lui Răzvan Ciobanu, mama lui a dezvăluit că felina se află în grija ei.

”Lili (n.r – pisica) este foarte bine, crește frumos. Vreau să o țin cât trăiește ea. Este amintirea mea de la Răzvan, este singura mea alinare”, a mai spus aceasta.

Cauza oficială a morții lui Răzvan Ciobanu

Medicii legiști au concluzionat că designerul a încetat din din viaţă în urma hemoragiei provocate de multiplele fracturi şi leziuni suferite în urma impactului devastator.

Răzvan Ciobanu a fost descoperit de un localnic, în jurul orei 7 dimineaţa, a doua zi de Paște. Se pare că el era decedat de câteva ore în momentul în care a fost găsit lângă mașină.

‘A fost clasat drept accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre… deci, el când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral și din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort.

A fost propulsat prin parbrizul mașinii, iar mașina s-a rostogolit peste el. Așa a fost strivit”, a declarat Laura Vicol în cadrul late night show-ului de la Antena 1. El nu a murit în 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat, luni dimineață când a fost el găsit, el a murit seara, în sfânta duminică de Paște’, a declarat Laura Vicol, avocata lui.

citește și...