Decizia radicală luată de părinții lui Răzvan Ciobanu la 2 ani de la moartea lui! La ce nu a putut renunța mama lui

23.02.2021, 13:09
Decizia radicală luată de părinții lui Răzvan Ciobanu la 2 ani de la moartea lui! La ce nu a putut renunța mama lui
Decizia radicală luată de părinții lui Răzvan Ciobanu la 2 ani de la moartea lui

Moartea lui Răzvan Ciobanu a lăsat un gol imens în sufletul familiei lui! Creatorul de modă a decedat în a doua zi de Paște, în aprilie 2019.

Celebrul designer a murit în judeţul Constanţa, după ce ar fi pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea, maşina ajungând pe un câmp plin de copaci, acolo unde s-a răsturnat.

Trupul neînsufleţit al lui Răzvan Ciobanu a fost găsit în afara autoturismului. Medicii legiști au concluzionat că acesta avea în corp mai multe substanțe interzise.

Mama lui Răzvan Ciobanu nu a renunțat la pensiunea creatorului de modă

Acum, părinții lui Răzvan Ciobanu se pregătesc să-i facă parastasul fiului său. Mama și tatăl creatorului de modă au decis să muncească la pensiunea familiei, ”Ciobănelu”, acolo unde îi plăcea lui Răzvan să meargă.

Familia lui Răzvan Ciobanu deține o pensiune în satul vâlcean Ciungetu, numită ”Ciobănelu”. Mama regretatului creator de modă, Elena nu s-a îndurat să vândă pensiunea și se dedică trup și suflet pentru administrarea acesteia.

Laura Vicol a dat toate detaliile despre ce au de gând să facă părinții acestuia și cum va decurge comemorarea lui Răzvan Ciobanu.

‘Cu siguranță ne vom întâlni cu toții, atunci când se împlinesc doi ani de la dispariția sa, în limitele regulilor impuse de pandemie, și vom rememora clipele frumoase petrecute împreună. Chiar dacă se împlinesc doi ani de când Răzvan a plecat dintre noi, timpul nu a șters durerea din sufletele celor care l-au iubit.

Adesea punem pe grupul nostru poze cu el, amintirile sunt singurele care rămân în urma noastră. Cu siguranță ne vom întâlni, atunci când se împlinesc doi ani de la dispariția sa, în limitele regulilor impuse de pandemie și vom rememora clipele frumoase petrecute împreună. Au fost multe discuții legate de presupuse datorii, însă nu s-a materializat niciuna în acest sens. Părinții lui Răzvan se ocupă în continuare de pensiune’, a spus avocata Laura Vicol, fosta prietenă a lui Răzvan Ciobanu, pentru playtech.ro.

citește și...