Lună plină din 7 aprilie. Cum influențează fiecare zodie în parte. Ce spune zodiacul

07.04.2020, 20:28
Lună plină din 7 aprilie. Cum influențează fiecare zodie în parte. Ce spune zodiacul
Lună plină din 7 aprilie. Cum influențează fiecare zodie în parte. Ce spune zodiacul foto: pixabay

Pe 7 aprilie are loc unul dintre cele mai majore evenimente astrologice ale săptămânii 6-12 aprilie 2020, ‘Super Lună Plină’. Tradiția spune că aceasta mai este numită și ‘Luna Roz’, ea fiind de altfel și prima lună plină a primăverii anului 2020.

Lună plină din 7 aprilie. Cum influențează fiecare zodie în parte. Ce spune zodiacul

Evenimentul va fi unul cu adevărat spectaculos! Luna plină din 7 aprilie va apărea marți seară.

Se spune că în această perioadă este bine să îi permitem Universului să ne vindece de trecutul trist, să ne protejeze de energia negativă și să ne ajute să mergem mai departe cu speranță.

Lună plină din 7 aprilie. Poartă numele de Super Luna Roz a anului. În 2020, avem 13 luni pline, dintre care doar 3 sunt Super Luni.

De reținut este faptul că Super Luna de pe 7 aprilie va fi cea mai aproape de planeta noastră, drept urmare, va părea și cea mai mare. Super Luna Plină de la începutul lui aprilie va fi urmată la rândul ei de Super Luna Plină a florilor din 7 mai 2020. Dar haideți să vedem cum influențează Super Luna Plină din 7 aprilie fiecare zodie. Care zodii vor avea parte de experiențe inedite și ce le rezervă viitorul:

Leu. Ai încredere că mâine va fi mai bine. Ai încredere că și această perioadă va trece. Ai încredere că în scurt timp vei putea zâmbi cu inima și cu sufletul.

Fecioară. Permite-i Universului să îți ocrotească sufletul. Fă un pas în spate și învață să nu mai grăbești lucrurile. Profită de această perioadă pentru a te redescoperi.

Berbec. Nu îți fie teamă de ce se întâmplă. Totul va trece. Învață să te concentrezi pe lucrurile mărunte care îți pot descreți fruntea și îți pot pune zâmbetul pe buze.

Taur. Profită de această perioadă și îndreaptă-ți atenția asupra ta. Timpul liber pe care îl ai poate fi folosit pentru a face toate acele lucruri pe care înainte îți doreai să le faci însă nu aveai cum pentru că erai mult prea ocupată.

Gemeni. Hrănește-ți sufletul cu iubire și liniște. Găsește în fiecare zi câteva lucruri mărunte pentru care să fii recunoscătoare. Ești sănătoasă și asta este tot ce contează în aceste momente.

Rac. Numără-ți binecuvântările. Nu îi mai permite minții tale să zboare pe tărâmuri întunecate. Nu uită că tu ești stăpâna gândurilor tale, concentrează-te pe lucrurile pozitive.

Balanță. Astrele sunt de partea ta și te ajută să îți faci ordine pe plan emoțional. Aceasta este o perioadă foarte bună pentru a înțelege mai bine ce se întâmplă cu tine și a îți pune în ordine gândurile și sentimentele.

Scorpion. Comunicarea te ajută foarte mult în această perioadă. Nu te detașa complet de oamenii din jurul tău, ci din contră – păstrează o legătură cât mai puternică cu ei în această perioada.

Săgetător. Spune ce ai pe suflet. Nu mai păstra totul doar pentru ține. În această perioadă este important să fii sinceră și să vorbești despre toate emoțiile pe care le simți

Capricorn. Nu îți pierde speranța. Îndreaptă-ți atenția asupra lucrurilor care te ajută să mergi mai departe și spune-ți că în curând totul se va rezolva. În fiecare zi găsește cel puțin un motiv pentru care să zâmbești.

Vărsător. Spune-i partenerului de cuplu prin ce treci. Vorbește deschis despre stările și emoțiile tale, fii sinceră și vei vedea că îți va fi mult mai bine. Nu are sens să duci această povară grea singură.

Pești. Este momentul să crezi în tine, să îți iei inima în dinți și să faci acele schimbări de care înainte îți era atât de teamă.

Sursa: kudika.ro

citește și...